ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΕΕ/ΤΑΚ

Συνεχίστηκε η παράδοση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας  Τμήματος Ανατολικής Κρήτης, που θέλει επί 16 συναπτά έτη να διοργανώνει εκδηλώσεις που έχουν στόχο να προάγουν την οικονομική σκέψη και το δημόσιο διάλογο, αναδεικνύοντας επίκαιρα θέματα.
Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση πραγματοποιήθηκε στην πρώτη από τις τρεις εκδηλώσεις με τίτλο «Η επόμενη μέρα για την Ελληνική Οικονομία και η Βιωσιμότητα του Χρέους». Οι ομιλητές κ.κ. Βεργόπουλος Κώστας (Καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο Paris VIII), Λιαργκόβας Παναγιώτης (Επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή) και Ρουμελιώτης Παναγιώτης (Ομότιμος Καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Τράπεζας Πειραιώς), πραγματοποίησαν ρεαλιστικές τοποθετήσεις σχετικά με τα προβλήματα της Ελληνικής οικονομίας και αντάλλαξαν απόψεις με το κοινό που παρακολουθούσε με αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας Τμήμα Ανατολικής Κρήτης διοργάνωσε σε Ηράκλειο και Άγιο Νικόλαο σεμινάριο διάρκειας 5 ωρών με θέμα: 
«Εργατικά - Ασφαλιστικά»
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή μελών και λογιστών – φοροτεχνικών, αναλύθηκαν οι εργασιακές αλλαγές με τις τελευταίες νομοθετικές ρυθμίσεις από τον εισηγητή και απαντήθηκαν οι απορίες των παρευρισκομένων.
Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Ραπανάκης Πέτρος, – Οικονομολόγος, Συγγραφέας, Εργασιακός Σύμβουλος Επιχειρήσεων. 


Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 4 από 20
Powered by Cyberlogic