ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ  ΕΤΗΣΙΟΥ  ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ  ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΩΝ

Προκειμένου να καταρτιστεί ο ετήσιος κατάλογος πραγματογνωμόνων από το Πρωτοδικείο Ηρακλείου, παρακαλούμε όποιοι από τα μέλη μας επιθυμούν να συμπεριληφθούν στον εν λόγω κατάλογο, να το δηλώσουν έως την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016 στο e-mail του τμήματος ( Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε ).

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι θέσεις των Περιφερειακών Τμημάτων Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης για τον εξωδικαστικό μηχανισμό διακανονισμού χρεών επιχειρήσεων και τον έλεγχο βιωσιμότητας.


Την παρακάτω επιστολή, απέστειλαν τα Περιφερειακά Τμήματα Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης στον Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Σταθάκη, σχετικά με τον εξωδικαστικό μηχανισμό διακανονισμού χρεών επιχειρήσεων και τον έλεγχο βιωσιμότητας. Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει τα παρακάτω:
 
Κύριε Υπουργέ,
 
Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν τα δημοσιεύματα σχετικά  με τη διευθέτηση των «κόκκινων» επιχειρηματικών δανείων. Σύμφωνα με αυτά κατά τη διαδικασία εξωδικαστικού διακανονισμού χρεών θα αξιολογείται η βιωσιμότητα της επιχείρησης και στη συνέχεια για όσες κρίνονται βιώσιμες θα ακολουθείται η διαδικασία της διαμεσολάβησης.

Διαβάστε περισσότερα...
 

Εργασιακός Αθλητισμός – Ομάδα μπάσκετ ΟΕΕ/ΤΑΚ

 

Ολοκληρώθηκε το Τουρνουά Μπάσκετ Εργαζομένων του Δήμου Ηρακλείου για τη σεζόν 2015 με τη συμμετοχή 61 ομάδων. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε σε τρεις κατηγορίες, ανάλογα με τη θέση κατάταξης των ομάδων την προηγούμενη σεζόν. Η ομάδα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Τμήματος Ανατολικής Κρήτης συμμετείχε στη Β’ κατηγορία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 4 από 58

Support & Maintenance by