ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάντηση παραγωγικών φορέων του Ηρακλείου με τον Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κ.Γιώργο Πιτσιλή και μέλη του Δ.Σ.,που πραγματοποιήθηκε στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος Τμήμα Ανατολικής Κρήτης την Παρασκευή 16/6/2017.

Θέματα όπως η υπερφορολόγηση, τα χρέη προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, η φοροδιαφυγή,ο εξωδικαστικός μηχανισμός, ο ακατάσχετος λογαριασμός κ.α. τέθηκαν στο τραπέζι από όλους τους φορείς εκφράζοντας την αγωνία τους για το μέλλον των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ : "ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού μελών και λογιστών – φοροτεχνικών πραγματοποιήθηκαν από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας Τμήμα Ανατολικής Κρήτης δύο σεμινάρια σε Ηράκλειο και Ιεράπετρα στις 01 & 02 Απριλίου με θέμα: «ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ».

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Κουλούρης Βασίλης, Διευθυντής Κύριας Ασφάλισης Μισθωτών και Ασθένειας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου αναλύθηκαν τα ακόλουθα θέματα για τον Ασφαλιστικό νόμο 4387/2016 : Βασικές αρχές - αρχιτεκτονική του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης μετά το νόμο, Παροχές (τρόπος υπολογισμού/ύψος συντάξεων γήρατος, αναπηρίας , θανάτου, λοιπές παροχές), Προνοιακά επιδόματα ΟΓΑ, Εισφορές (Μισθωτών, Ελεύθερων επαγγελματιών και Αγροτών) και λοιπά ειδικά θέματα (παράλληλη ασφάλιση, μπλοκάκια, χρόνος ασφάλισης/αναγνώριση χρόνων ασφάλισης, εργόσημο).


Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση ΟΕΕΤΑΚ
με Αντιδημάρχους κ. κ. Βαρδαβά Κωνσταντίνο και Καναβάκη Μαρία.Συνάντηση με τους Αντιδημάρχους του Δήμου Ηρακλείου Κώστα Βαρδαβά (Διοικητικών Υπηρεσιών - Αθλητισμού – Νέας Γενιάς – ΚΕΠ) και Μαρία Καναβάκη (Κοινωνικής Πολιτικής – Εποπτείας - Κοινωνικών Δομών – Μετανάστευσης – ΚΕΣΑΝ) είχαν ο πρόεδρος του ΟΕΕΤΑΚ Γιώργος Σισαμάκης, ο γενικός γραμματέας Σταύρος Καρτέρης, η Οικονομικός Επόπτης Μαρία Κυπριωτάκη  και τα μέλη της Τοπικής Διοίκησης Γιώργος Μαυράκης και Νίκος Μαυροματάκης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα και σε συνέχεια της επίσκεψης του Δ.Σ. στο Δήμαρχο κ. Βασίλη Λαμπρινό, προκειμένου να δρομολογηθούν τα θέματα που αρχικά είχαν συζητηθεί .
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 4 από 69

Support & Maintenance by