Ηράκλειο, 28/02/2023                     
                                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία η παρουσίαση των Αποτελεσμάτων της έρευνας για τις επιχειρήσεις της Ανατολικής Κρήτης σε Ηράκλειο και Άγιο Νικόλαο

 


Τα αποτελέσματα της έρευνας για την αποτύπωση των επιχειρήσεων  της Ανατολικής Κρήτης παρουσίασαν το Επιμελητήριο Ηρακλείου, το Επιμελητήριο Λασιθίου, το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος – Τμήμα Ανατολικής Κρήτης και το Εργαστήριο Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Διοίκησης του ΕΛΜΕΠΑ  σε δύο εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήθηκαν σε Ηράκλειο και Άγιο Νικόλαο.
Στόχοι της έρευνας ήταν η καταγραφή και η ανάδειξη των παραγόντων που επηρεάζουν την καθημερινή δραστηριότητα των επιχειρήσεων και η κατηγοριοποίηση των επιδράσεων που έχουν υποστεί οι επιχειρήσεις από δυσμενείς συγκυρίες, όπως η εξάπλωση της πανδημίας και ο πόλεμος στην Ουκρανία.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ηράκλειο 08/02/2023

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
ΚΟΠΗ  ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ  ΠΙΤΑΣ  ΤΟΥ  ΟΕΕ/ΤΑΚ

Τη Δευτέρα 06 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Τμήματος Ανατολικής Κρήτης. Πλήθος κόσμου, μέλη, λογιστές – φοροτεχνικοί, φίλοι του τμήματος και εκπρόσωποι φορέων τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Συγκεκριμένα στην εκδήλωση παραβρέθηκαν :

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ηράκλειο   16/09/2022
ΣΥMMETOXH ΤΟΥ ΟΕΕ/ΤΑΚ  ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ 
  ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Α.Τ.Α.Χ.ΤΟ.Ι

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης πραγματοποιεί διαχρονικά σειρά εθελοντικών δράσεων, όπως συλλογή φαρμάκων και τροφίμων, αιμοδοσίες, οικονομική βοήθεια σε σωματεία, αναξιοπαθούντες κ.α. 
Στο πλαίσιο ενίσχυσης των δράσεων αποφασίστηκε η συνεργασία με την εθελοντική ομάδα Α.Τ.Α.Χ.ΤΟ.Ι. (Άνθρωποι της Αλληλεγγύης Χωρίς Τείχη και Οικονομική Ιδιοτέλεια) για την καμπάνια: Σχολικά Καλάθια Αλληλεγγύης - Κανένα παιδί χωρίς σχολικά είδη.
Στόχος του ΟΕΕ/ΤΑΚ είναι να συγκεντρωθούν σχολικά είδη  ώστε να μην λείψει από κανένα παιδί κανένα σχολικό είδος. Τα σχολικά είδη θα συγκεντρώνονται καθημερινά από 08:00 – 16:00 και την Τρίτη 20 & 27/09 από 17:00 – 21:00, σε ειδικό καλάθι που θα βρίσκεται στα Γραφεία του ΟΕΕ/ΤΑΚ ( Εθνικής Αντιστάσεως 105, Ηράκλειο).
Κάθε σχολικό είδος έχει αξία. Μεταχειρισμένες σχολικές τσάντες, θα γίνονται δεκτές, εφόσον είναι πλυμένες και σε πολύ καλή κατάσταση. 

Μπορούμε να δώσουμε χαμόγελο στα παιδιά. Τα παιδιά είναι το μέλλον μας
 

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 4 από 138

Support & Maintenance by