ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των μελών και των  Λογιστών - Φοροτεχνικών διοργανώνει δύο σεμινάρια σε Ηράκλειο και Λασίθι , διάρκειας 5 ωρών έκαστο, με θέμα :
 
«ΕΛΠ - ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΕΛΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ - ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ»
 
Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο, το Σάββατο 08/04 και ώρες 10:00 – 15:00 στην αίθουσα «Καστελάκη» του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και στον Άγιο Νικόλαο την Κυριακή 09/04 και ώρες 09:00 – 14:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λασιθίου.


Διαβάστε περισσότερα...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των μελών και των  Λογιστών - Φοροτεχνικών διοργανώνει δύο σεμινάρια σε Ηράκλειο και Λασίθι , διάρκειας 5 ωρών έκαστο, με θέμα :
«Ασφαλιστικά Θέματα»
Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο, το Σάββατο 01/04 στο Ξενοδοχείο «Ατλαντίς» (αίθουσα Μίνως Ι & ΙΙ) και στην Ιεράπετρα την Κυριακή 02/04 στη συνεδριακή Αίθουσα του BIC Κρήτης (Φιλοθέου Α’ αρ. 8) και ώρες 09:00 – 14:00.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση ΟΕΕΤΑΚ
με Αντιδημάρχους κ. κ. Βαρδαβά Κωνσταντίνο και Καναβάκη Μαρία.Συνάντηση με τους Αντιδημάρχους του Δήμου Ηρακλείου Κώστα Βαρδαβά (Διοικητικών Υπηρεσιών - Αθλητισμού – Νέας Γενιάς – ΚΕΠ) και Μαρία Καναβάκη (Κοινωνικής Πολιτικής – Εποπτείας - Κοινωνικών Δομών – Μετανάστευσης – ΚΕΣΑΝ) είχαν ο πρόεδρος του ΟΕΕΤΑΚ Γιώργος Σισαμάκης, ο γενικός γραμματέας Σταύρος Καρτέρης, η Οικονομικός Επόπτης Μαρία Κυπριωτάκη  και τα μέλη της Τοπικής Διοίκησης Γιώργος Μαυράκης και Νίκος Μαυροματάκης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα και σε συνέχεια της επίσκεψης του Δ.Σ. στο Δήμαρχο κ. Βασίλη Λαμπρινό, προκειμένου να δρομολογηθούν τα θέματα που αρχικά είχαν συζητηθεί .
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 4 από 69

Support & Maintenance by