ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των μελών και των  Λογιστών - Φοροτεχνικών διοργανώνει σεμινάριο στο Ηράκλειο , διάρκειας 10 ωρών, με θέμα :

«Οικονομική Διαχείριση &
Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων :
Εφαρμοσμένη ανάλυση σύγχρονων εργαλείων & μεθόδων ξενοδοχειακού μάνατζμεντ»


Τo σεμινάριο θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο το  Σάββατο 18/04  και την Κυριακή 19/04 και ώρες 09:00 – 14:00, ενώ ο χώρος διεξαγωγής θα ανακοινωθεί μετά την οριστικοποίηση των συμμετοχών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας-Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης και τις Eκδόσεις EuroCapital η παρουσίαση του βιβλίου του Βασίλη Παζόπουλου «Επενδυτές χωρίς Σύνορα» Πώς να επενδύσετε με ασφάλεια στις αναπτυγμένες αγορές.

Ομιλητές της παρουσίασης ήταν οι κ.κ.: Δέσποινα Λιμνιωτάκη - Ψυχολόγος, Βασίλης Παζόπουλος - Οικονομικός Αναλυτής/Συγγραφέας και Γιάννης Σιάτρας - Οικονομολόγος/Εκδότης.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Δελτίο Τύπου
ΕΚΔΗΛΩΣΗ «Έρευνα, Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα ως Μοχλός Ανάπτυξης»

Πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Καστελάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κρήτης  στις 09/03/2015 εκδήλωση με θέμα «Έρευνα Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα ως Μοχλός Ανάπτυξης».  Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος / Τμήμα Ανατολικής Κρήτης, το Επιμελητήριο Ηρακλείου και το Ινστιτούτο Ηλεκτρονικής Δομής και Λέιζερ (ΙΗΔΛ) του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ).

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 4 από 25
Powered by Cyberlogic