ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των μελών και των  Λογιστών - Φοροτεχνικών διοργανώνει δύο σεμινάρια σε Ηράκλειο και Λασίθι , διάρκειας 5 ωρών έκαστο, με θέμα :
 
«ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016»
 
Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο, την Παρασκευή 28/04 και ώρες 16:30 – 21:30 στη συνεδριακή αίθουσα της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας και στον Άγιο Νικόλαο το Σάββατο 29/04 και ώρες 09:00 – 14:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λασιθίου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ : "ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού μελών και λογιστών – φοροτεχνικών πραγματοποιήθηκαν από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας Τμήμα Ανατολικής Κρήτης δύο σεμινάρια σε Ηράκλειο και Ιεράπετρα στις 01 & 02 Απριλίου με θέμα: «ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ».

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Κουλούρης Βασίλης, Διευθυντής Κύριας Ασφάλισης Μισθωτών και Ασθένειας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου αναλύθηκαν τα ακόλουθα θέματα για τον Ασφαλιστικό νόμο 4387/2016 : Βασικές αρχές - αρχιτεκτονική του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης μετά το νόμο, Παροχές (τρόπος υπολογισμού/ύψος συντάξεων γήρατος, αναπηρίας , θανάτου, λοιπές παροχές), Προνοιακά επιδόματα ΟΓΑ, Εισφορές (Μισθωτών, Ελεύθερων επαγγελματιών και Αγροτών) και λοιπά ειδικά θέματα (παράλληλη ασφάλιση, μπλοκάκια, χρόνος ασφάλισης/αναγνώριση χρόνων ασφάλισης, εργόσημο).


Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση ΟΕΕΤΑΚ
με Αντιδημάρχους κ. κ. Βαρδαβά Κωνσταντίνο και Καναβάκη Μαρία.Συνάντηση με τους Αντιδημάρχους του Δήμου Ηρακλείου Κώστα Βαρδαβά (Διοικητικών Υπηρεσιών - Αθλητισμού – Νέας Γενιάς – ΚΕΠ) και Μαρία Καναβάκη (Κοινωνικής Πολιτικής – Εποπτείας - Κοινωνικών Δομών – Μετανάστευσης – ΚΕΣΑΝ) είχαν ο πρόεδρος του ΟΕΕΤΑΚ Γιώργος Σισαμάκης, ο γενικός γραμματέας Σταύρος Καρτέρης, η Οικονομικός Επόπτης Μαρία Κυπριωτάκη  και τα μέλη της Τοπικής Διοίκησης Γιώργος Μαυράκης και Νίκος Μαυροματάκης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα και σε συνέχεια της επίσκεψης του Δ.Σ. στο Δήμαρχο κ. Βασίλη Λαμπρινό, προκειμένου να δρομολογηθούν τα θέματα που αρχικά είχαν συζητηθεί .
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 4 από 69

Support & Maintenance by