ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Τμήμα Ανατολικής Κρήτης δεν συμφωνεί με την πώληση μεγάλων παραλιών και παράκτιων περιοχών 

Με αγωνία παρακολουθούμε τα δημοσιεύματα και τις αντιδράσεις των κατοίκων σε Ηράκλειο και Λασίθι για την παραχώρηση στο ΤΑΙΠΕΔ προς πώληση μεγάλων παραλιών και παράκτιων περιοχών.
Διαβάστε περισσότερα...
 
     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Ιουλίου η παρουσίαση του βιβλίου του κ. Νίκου Χριστοδουλάκη με τίτλο: «Ευρώ ή Δραχμή» .
Στη παρουσίαση απεύθυνε   χαιρετισμό  ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Αλιφιεράκης Μανώλης,  ενώ ομιλητές ήταν οι κ.κ. Καρτέρης Σταύρος, Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Κρήτης και ο Σγουρός Οδυσσέας, Γενικός Γραμματέας  του Τεχνικού Επιμελητηρίου Τμήματος Ανατολικής Κρήτης.
Έγινε ιδιαίτερη αναφορά στα οφέλη  της χώρας από την είσοδο στο  κοινό νόμισμα, καθώς και στις πιθανές  συνέπειες από την έξοδο της από αυτό.  Τονίστηκε ιδιαίτερα από τον συγγραφέα το γεγονός ότι πρέπει να αποσυνδεθεί η συζήτηση του κοινού νομίσματος από την εφαρμοζόμενη οικονομική πολιτική η οποίο ωστόσο πρέπει να αλλάξει  προκειμένου να βγει η χώρα από την βαθειά ύφεση που βιώνει.
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2014

Ολοκληρώθηκε το Τουρνουά Μπάσκετ Εργαζομένων του Δήμου Ηρακλείου για τη σεζόν 2014 με τη συμμετοχή 48 ομάδων. Μια διοργάνωση που για πρώτη φορά φέτος - και λόγω της μεγάλης συμμετοχής που υπήρξε από ενδιαφερόμενες ομάδες - πραγματοποιήθηκε σε δύο κατηγορίες (Α΄ και Β΄) ανάλογα με την θέση κατάταξης των ομάδων την προηγούμενη σεζόν. Η ομάδα του Οικονομικού Επιμελητηρίου συμμετείχε στην Α’ κατηγορία.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 4 από 15
Powered by Cyberlogic