ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΕΕ/ΤΑΚ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ


Ηράκλειο, 29/10/2021

Η Διοίκηση του ΟΕΕ/ΤΑΚ και οι Σύλλογοι Οικονομολόγων και Λογιστών – Φοροτεχνικών Νομού Ηρακλείου απέστειλαν την παρακάτω κοινή επιστολή στους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, καθώς και στον Διοικητή της ΑΑΔΕ, αναφορικά με τα σοβαρά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην εύρυθμη λειτουργία της τοπικής κοινωνίας και των επιχειρήσεων από τη σεισμική δόνηση και την έντονη μετασεισμική δραστηριότητα στην περιοχή : 

 

Κύριοι Υπουργοί, κ. Διοικητά,

Η σεισμική δόνηση που έπληξε το νησί της Κρήτης στις 27 Σεπτεμβρίου 2021, καθώς και η έντονη μετασεισμική δραστηριότητα που συνεχίζεται, έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της τοπικής κοινωνίας και των επιχειρήσεων. Πρώτο μέλημα  είναι η διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας όλων των πληγέντων, όσο διαρκεί η μετασεισμική δραστηριότητα, καθώς και η καταγραφή των ζημιών και ο υπολογισμός των αποζημιώσεων.

Διαβάστε περισσότερα...
 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΤΟΥ  ΟΕΕ/ΤΑΚ  ΣΤΟΝ  ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

& ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Ηράκλειο, 29/10/2021

Την παρακάτω επιστολή απέστειλε στον Αντιπεριφερειάρχη Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας κ. Παπαδεράκη Αντώνη το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης αναφορικά με τον Στρατηγικό Σχεδιασμό για την Κοινωνική Οικονομία στην Κρήτη :

Κύριε Αντιπεριφερειάρχα,

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, ως θεσμοθετημένος σύμβουλος της πολιτείας σε οικονομικά ζητήματα, μέσω του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Κρήτης είναι αρωγός στην προσπάθεια της Περιφέρειας Κρήτης να αναπτύξει τον τομέα της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας.
Σε συνέχεια της διαβούλευσης αναφορικά με τον Στρατηγικό Σχεδιασμό για την Κοινωνική Οικονομία στην Κρήτη, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τις προτάσεις / παρατηρήσεις του Οικονομικού Επιμελητηρίου Τμήματος Ανατολικής Κρήτης :

Διαβάστε περισσότερα...
 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΕΕ/ΤΑΚ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

Ηράκλειο, 29/09/2021

Την παρακάτω επιστολή απέστειλε στον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Νίκο Παπαθανάση το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης αναφορικά με τo ν/σ για τον νέο Αναπτυξιακό νόμο :

Κύριε Υπουργέ,

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, ως θεσμοθετημένος σύμβουλος της πολιτείας σε οικονομικά και αναπτυξιακά ζητήματα, μέσω του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Κρήτης είναι σταθερά και διαχρονικά  αρωγός στην προσπάθεια της Περιφέρειας Κρήτης να αποτελέσει το νησί ισχυρό αναπτυξιακό πόλο για τα επόμενα χρόνια. Η Περιφέρεια Κρήτης έχει αποκτήσει μια συσσωρευμένη εμπειρία από την εφαρμογή των επενδυτικών νόμων και υποστηρίζει διαχρονικά την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην Κρήτη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 4 από 127

Support & Maintenance by