ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των μελών και των  Λογιστών - Φοροτεχνικών διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο στο Ηράκλειο, διάρκειας 10 ωρών, με θέμα :


                                  «Τεχνικές Αναδιάρθρωσης Επιχειρηματικών Δανείων»


Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 22/11 και το Σάββατο 23/11 και ώρες 16:00 – 21:00 και 09:00 – 14:00 αντίστοιχα, στην αίθουσα εκδηλώσεων  του Περιφερειακού Τμήματος (Εθν. Αντιστάσεως 105 – 2ος όροφος).
Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι οι κ.κ. Αγγελάκης Μιχάλης – Νομικός, Τέως διευθυντικό στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος και  Καπερώνης Παναγιώτης – Οικονομολόγος, Ειδικός Συνεργάτης της ΕΤΕ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεργασία ΟΕΕ/ΤΑΚ με Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.)

Συνάντηση πραγματοποίησε η Τοπική Διοίκηση του ΟΕΕ/ΤΑΚ, με τον καθηγητή κ. Χρήστο Φλώρο Αντιπρύτανη Έρευνας και Διά Βίου Μάθησης του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου και τον κ. Χρήστο Λεμονάκη Assistant Professor, Management Science and Technology Department του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., προκειμένου να συζητηθούν οι δυνατότητες συνεργασίας του φορέα με το νεοσύστατο Πανεπιστήμιο.
Διαβάστε περισσότερα...
 
                                              jb.jpg
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1οJobDays από το ΟΕΕ/ΤΑΚ


Με μεγάλη συμμετοχή μελών και λογιστών – φοροτεχνικών ολοκληρώθηκε από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης το 1ο JobDays ΟΕΕ/ΤΑΚ που συνδιοργάνωσε με την Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete και τη Skywalker.gr. 
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 4 από 97

Support & Maintenance by