Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της Εταιρείας Logistics Κρήτης με θέμα: Χρήση μηχανημάτων Έργου: Ασφάλεια – Νομοθεσία – Πιστοποίηση

Με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση πολιτών πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο εργατικό κέντρο Ηρακλείου με θέμα:

«Χρήση μηχανημάτων Έργου : Ασφάλεια- Νομοθεσία Πιστοποίηση»

που διοργάνωσε από κοινού η Εταιρεία Logistics Κρήτης (LAC) και το Σωματείο Πτυχιούχων Χειριστών και Βοηθών Μηχανημάτων Έργου  ΠΕ Ηρακλείου με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, του  Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Τμήματος Ανατολικής Κρήτης και του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΟΕΕ/ΤΑΚ

Σας ενημερώσουμε ότι από 1η Ιουνίου 2015 θα γίνεται χρήση της νέας διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας που είναι Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε   

Παράλληλα και για χρονικό διάστημα ενός μηνός θα λειτουργεί η προηγούμενη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε , ενώ στη συνέχεια θα απενεργοποιηθεί. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος στο τηλέφωνο 2810223997.


 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ «ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΟΕΕ/ΤΑΚ
Με ιδιαίτερη επιτυχία λειτουργεί το τελευταίο διάστημα η εφαρμογή «ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Η εφαρμογή είναι ιδιαίτερα εύχρηστη και φιλική προς το χρήστη και δίνει τη δυνατότατα αναζήτησης αγγελιών και ενημέρωσης για τα διαθέσιμα προγράμματα απασχόλησης.

Με τη σειρά τους οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να καταχωρήσουν αγγελίες και να αναζητήσουν βιογραφικά. Για τις δυνατότητες της εφαρμογής έχουν ενημερωθεί τα μέλη του Εμπορικού Επιμελητηρίου και του Εμπορικού Συλλόγου.

Ήδη στην εφαρμογή έχει καταχωρηθεί σημαντικός αριθμός βιογραφικών και έχουν πραγματοποιηθεί προσλήψεις νέων Οικονομολόγων. Σε αυτή την δύσκολη περίοδο για τα θέματα απασχόλησης η εφαρμογή, αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο στην προσπάθεια κάθε υποψηφίου για την εύρεση εργασίας και σημείο αναφοράς για κάθε εργοδότη που αναζητά να προσλάβει Οικονομολόγους. 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 4 από 35
Powered by Cyberlogic