ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος Τμήμα Ανατολικής Κρήτης ζητά προσφορές για τη συντήρηση των Η/Υ του Τμήματος και της ιστοσελίδας που διατηρεί και συγκεκριμένα:
-    Προληπτική συντήρηση του εξοπλισμού πληροφορικής
-    Επισκευές Hardware και Software
-    Αφαίρεση Ιών
-    Αναβαθμίσεις προγραμμάτων και Hardware
-    Νέες συνδέσεις και εγκαταστάσεις υπολογιστών και εκτυπωτών στο υπάρχον    
      δίκτυο.
-    Αναβάθμιση λογισμικού Η/Υ του υπάρχοντος δικτύου.  
-    Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Τεχνικής φύσεως
-    Υποστήριξη και ασφάλεια δεδομένων
-    Τυπικός / Προληπτικός έλεγχος  
-    Διαρκής έλεγχος  της ιστοσελίδας Ανανέωση περιεχομένου της ή/και
      προσθήκη νέου  
-    Άμεση ανταπόκριση σε περίπτωση προβλήματος λειτουργίας ιστοσελίδας
-    Διαχείριση των e-mail accounts  
-    Συμβουλευτικές υπηρεσίες
Η σύμβαση θα είναι διάρκειας ενός (1) έτους και θα είναι με χρονοχρέωση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν την προσφορά τους στα γραφεία του Π.Τ. (Εθνικής Αντιστάσεως 105 – Ηράκλειο) ή στο e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε   μέχρι την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 12:00.

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΕΕ/ΤΑΚ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ

Σημαντικά ζητήματα που αφορούν την Πανεπιστημιακή κοινότητα, τους φοιτητές της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας και τις δυνατότητες συνεργασίας, συζήτησαν το Προεδρείο του Τμήματος Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου με τον Πρύτανη και τους Αντιπρυτάνεις του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος στον Εσταυρωμένο.
Στη συνάντηση συμμετείχαν από την Τοπική Διοίκηση του ΟΕΕ ο Πρόεδρος κ. Καρτέρης, ο Αντιπρόεδρος κ. Αρακαδάκης, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Σαρρής και το Μέλος της διοίκησης κ. Γκλάκας. Από το ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. συμμετείχαν ο Πρύτανης κ. Κατσαράκης και οι Αντιπρυτάνεις κ.κ. Δρακάκης, Μανιός, Παπαδογιάννης και Φλώρος.

Διαβάστε περισσότερα...
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΕΕ/ΤΑΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ & ΛΟΓΙΣΤΩΝ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝΣυνάντηση πραγματοποίησε η Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Τμήματος Ανατολικής Κρήτης και οι Σύλλογοι οικονομολόγων και Λογιστών – Φοροτεχνικών Ανατολικής Κρήτης προκειμένου να ενημερώσουν τους Βουλευτές για τα προβλήματα του κλάδου των Λογιστών – Φοροτεχνικών.
Στη συνάντηση παρέστησαν ο τέως Υπουργός Οικονομικών και Τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ  κ. Τσακαλώτος Ε. και οι βουλευτές Ανατολικής Κρήτης κ.κ. Βαρδάκης Σ., Λογιάδης Γ., Μαμουλάκης Χ., Συντιχάκης Μ. καθώς και ο εκπρόσωπος του κ. Ηγουμενίδη Ν.,  κ. Κυριακάκης Μιχάλης.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 4 από 115

Support & Maintenance by