ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΕΕ/ΤΑΚ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ

Σημαντικά ζητήματα που αφορούν την Πανεπιστημιακή κοινότητα, τους φοιτητές της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας και τις δυνατότητες συνεργασίας, συζήτησαν το Προεδρείο του Τμήματος Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου με τον Πρύτανη και τους Αντιπρυτάνεις του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος στον Εσταυρωμένο.
Στη συνάντηση συμμετείχαν από την Τοπική Διοίκηση του ΟΕΕ ο Πρόεδρος κ. Καρτέρης, ο Αντιπρόεδρος κ. Αρακαδάκης, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Σαρρής και το Μέλος της διοίκησης κ. Γκλάκας. Από το ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. συμμετείχαν ο Πρύτανης κ. Κατσαράκης και οι Αντιπρυτάνεις κ.κ. Δρακάκης, Μανιός, Παπαδογιάννης και Φλώρος.

Διαβάστε περισσότερα...
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΕΕ/ΤΑΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ & ΛΟΓΙΣΤΩΝ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝΣυνάντηση πραγματοποίησε η Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Τμήματος Ανατολικής Κρήτης και οι Σύλλογοι οικονομολόγων και Λογιστών – Φοροτεχνικών Ανατολικής Κρήτης προκειμένου να ενημερώσουν τους Βουλευτές για τα προβλήματα του κλάδου των Λογιστών – Φοροτεχνικών.
Στη συνάντηση παρέστησαν ο τέως Υπουργός Οικονομικών και Τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ  κ. Τσακαλώτος Ε. και οι βουλευτές Ανατολικής Κρήτης κ.κ. Βαρδάκης Σ., Λογιάδης Γ., Μαμουλάκης Χ., Συντιχάκης Μ. καθώς και ο εκπρόσωπος του κ. Ηγουμενίδη Ν.,  κ. Κυριακάκης Μιχάλης.
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΕΕ/ΤΑΚ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ
 
Η Διοίκηση του ΟΕΕ/ΤΑΚ και οι Σύλλογοι Οικονομολόγων και Λογιστών – Φοροτεχνικών Ανατολικής Κρήτης επισήμαναν στους υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης, Εργασίας καθώς και στον Διοικητή της ΑΑΔΕ, με επιστολή τους, ότι από την αρχή της υγειονομικής κρίσης οι Λογιστές – Φοροτεχνικοί, κλήθηκαν να αναλάβουν το βάρος όλων των δηλωτικών υποχρεώσεων, αντιμετωπίζοντας σωρεία προβλημάτων και εμποδίων και από την ίδια την πολιτεία. Παρουσίασαν αναλυτικά τις προτάσεις τους για την επίλυση των προβλημάτων και τόνισαν ότι σε περίπτωση που οι προτάσεις τους δεν εισακουστούν, η αντίδραση δε θα περιοριστεί στα πλαίσια παραινέσεων, αλλά θα λάβει χαρακτήρα μαζικών κινητοποιήσεων.
Δείτε παρακάτω την επιστολή. 
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 4 από 114

Support & Maintenance by