ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
 ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας (Ο.Ε.Ε.) προκηρύσσει δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό για τη μίσθωση ακινήτου στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ συνολικού εμβαδού περίπου διακόσια (200±10) τετραγωνικών μέτρων, για την στέγαση των υπηρεσιών του  Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Κρήτης.

Το ακίνητο  θα πρέπει να βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 715/79, στις 11 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 στα γραφεία   του Περιφερειακού Τμήματος (Εθνικής Αντίστασης 105 ,  Τ.Κ. 713 06 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ  τηλ:2810-223997). 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν έγγραφες σφραγισμένες προσφορές  μέχρι την 12ην ώρα  της 11ης Οκτωβρίου 2021.

Το πλήρες κείμενο της διακήρυξης, οι ενδιαφερόμενοι,  μπορούν να το προμηθευτούν από τα γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος  ή από τα γραφεία του Ο.Ε.Ε. στην Αθήνα (Μητροπόλεως 12-14, τηλ. 2132141858  ή από το site του Ο.Ε.Ε. www.oe-e.gr) 

Ο Πρόεδρος του Ο.Ε.Ε.
 
                                                    Κωνσταντίνος Β. Κόλλιας
 
 

                                                                                                                Ηράκλειο,  06/08/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΕΕ/ΤΑΚ - ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

To Περιφερειακό Τμήμα Αν. Κρήτης Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και οι Σύλλογοι Οικονομολόγων και Λογιστών – Φοροτεχνικών Ανατολικής Κρήτης, με κοινή επιστολή τους στους υπουργούς Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη, κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, καθώς και στον Διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Γεώργιο Πιτσιλή, επισήμαναν  τη δυσχερή θέση που έχει διαμορφωθεί για τους Λογιστές Φοροτεχνικούς, λόγω των ασφυκτικών προθεσμιών εν μέσω πανδημίας. Με την επιστολή τους, ζητούν τη μετάθεση της ημερομηνίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έως 30/09, με δυνατότητα έκπτωσης στην περίπτωση εφάπαξ εξόφλησης του φόρου και παράλληλα διεκδικούν τη νομοθέτηση συγκεκριμένης χρονικής περιόδου υποβολής των δηλώσεων. Τέλος, επαναφέρουν τα θέματα υγείας των λογιστών, που αποτελούν ύψιστης σημασίας για τον κλάδο.

Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει τα παρακάτω :
Διαβάστε περισσότερα...
 

                                                                                                             Ηράκλειο 23/06/2021 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΕΕ/ΤΑΚ
 
Την ανάγκη τα μέτρα ενίσχυσης των επιχειρήσεων να είναι οριζόντια και να αφορούν  όλο το φάσμα των οικονομικών δραστηριοτήτων,  έθιξε με επιστολή της, η Διοίκηση του ΟΕΕ/ΤΑΚ στον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Γεωργιάδη, τον Υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα καθώς και τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλο.  Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην ανάγκη απλοποίησης και επιτάχυνσης των διαδικασιών ώστε οι επιχειρήσεις να λάβουν το συντομότερο δυνατόν τις ενισχύσεις, ενώ επιπρόσθετα για το μέτρο της επιδότησης Παγίων Δαπανών ζητήθηκε παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας έως 27η Αυγούστου.  

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 4 από 125

Support & Maintenance by