ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Με πρωτοβουλία του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας πραγματοποιήθηκε καταγραφή των ελεγκτών Ανωνύμων Εταιριών (Ν.2190/1920) για τις εταιρείες που εδρεύουν στους Νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου, σύμφωνα με τα ΦΕΚ περιόδου 2010-2014. Τα μέλη – λογιστές που επιθυμούν να ενημερωθούν για τις εταιρείες στις οποίες έχουν οριστεί ελεγκτές, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος στο τηλέφωνο 2810-223997.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας προκειμένου να διευκολύνει τις Επιχειρήσεις και τα μέλη του, στην επιβεβαίωση των στοιχείων των ελεγκτών Ανωνύμων Εταιριών (Ν.2190/1920), παρέχει τη δυνατότητα μέσω της εφαρμογής ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΑΕ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΟΕΕ, πληκτρολογώντας τον ΑΦΜ του ελεγκτή να διαπιστώνουν εάν ο προτεινόμενος ελεγκτής έχει τις προϋποθέσεις διορισμού του.

Δείτε τον σχετικό σύνδεσμο http://www.oe-e.gr/oe/oeeforms.php

 
Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της Εταιρείας Logistics Κρήτης με θέμα: Χρήση μηχανημάτων Έργου: Ασφάλεια – Νομοθεσία – Πιστοποίηση

Με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση πολιτών πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο εργατικό κέντρο Ηρακλείου με θέμα:

«Χρήση μηχανημάτων Έργου : Ασφάλεια- Νομοθεσία Πιστοποίηση»

που διοργάνωσε από κοινού η Εταιρεία Logistics Κρήτης (LAC) και το Σωματείο Πτυχιούχων Χειριστών και Βοηθών Μηχανημάτων Έργου  ΠΕ Ηρακλείου με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, του  Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Τμήματος Ανατολικής Κρήτης και του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΟΕΕ/ΤΑΚ

Σας ενημερώσουμε ότι από 1η Ιουνίου 2015 θα γίνεται χρήση της νέας διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας που είναι Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε   

Παράλληλα και για χρονικό διάστημα ενός μηνός θα λειτουργεί η προηγούμενη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε , ενώ στη συνέχεια θα απενεργοποιηθεί. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος στο τηλέφωνο 2810223997.


 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 4 από 36
Powered by Cyberlogic