ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιστολή ΟΕΕΤΑΚ στον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης
σχετικά με την υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος
«ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ 2014 – 2020».

Την παρακάτω επιστολή, απέστειλε το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας στον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης  κ. Αλέξη Χαρίτση, σχετικά με την υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ 2014 – 2020». Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει τα παρακάτω:

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ

Τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε φέτος η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Τμήματος Ανατολικής Κρήτης. Πλήθος κόσμου, μέλη, λογιστές – φοροτεχνικοί, φίλοι του τμήματος και εκπρόσωποι φορέων τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Ο Πρόεδρος στον χαιρετισμό του μετέφερε τις ευχές από το ΔΣ και κάλεσε τους τοπικούς φορείς σε συνεργασία για την ανάδειξη των τοπικών θεμάτων και παρεμβάσεων από κοινού. Επίσης, ζήτησε την ενεργοποίηση και συμμετοχή των μελών του Τμήματος ώστε να αναδειχθεί ο επιστημονικός ρόλος και το κοινωνικό πρόσωπο του φορέα μέσα από τον εθελοντισμό των συναδέλφων.
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επιστολή ΟΕΕΤΑΚ σχετικά με την παράταση προθεσμίας της υποχρέωσης μετάταξης καθεστώτος ΦΠΑ και προσθήκης ΚΑΔ αγροτικών εισοδημάτων σε ελεύθερους επαγγελματίες.
Την παρακάτω επιστολή απέστειλε η Διοίκηση του Οικονομικού  Επιμελητηρίου Ελλάδος Τμήματος Ανατολικής Κρήτης στον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Χουλιαράκη Γιώργο, την  Υφυπουργό Οικονομικών κα Παπανάτσιου Κατερίνα και τον Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κ. Πιτσιλή Γεώργιο, σχετικά με την παράταση προθεσμίας της υποχρέωσης μετάταξης καθεστώτος ΦΠΑ και προσθήκης ΚΑΔ αγροτικών εισοδημάτων σε ελεύθερους επαγγελματίες. 

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 4 από 66

Support & Maintenance by