ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας διοργανώνει σεμινάρια  σε Ηράκλειο και Λασίθι, διάρκειας 5 ωρών έκαστο με θέμα:
«Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα – Πρώτη Εφαρμογή για πολύ μικρές
και μικρές οντότητες – Κλείσιμο χρήσης »

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ελεύθερο Βήμα Οικονομολόγων: Μια νέα πρωτοβουλία του ΟΕΕ/ΤΑΚ
Η πρώτη εκδήλωση στα πλαίσια του «Ελεύθερου Βήματος Οικονομολόγων» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου με εισηγητές τους κ.κ. Τσικνάκη Μιχάλη και Φιλιππάκη Νίκο. Ο κ. Τσικνάκης ανέπτυξε το θέμα «Digital Business» παρουσιάζοντας ένα παράδειγμα ψηφιακής επιχείρησης ως βέλτιστη πρακτική για την επιβίωση στην κρίση. Ο κ. Φιλιππάκης ανέπτυξε το θέμα «Διεθνείς Κεφαλαιακές Ροές & Χρηματοοικονομική Κρίση». Σύμφωνα με τον ίδιο, η προσπάθεια απελευθέρωσης των κεφαλαιακών ροών στις διεθνείς αγορές και ιδιαίτερα των χρηματικών ροών χαρτοφυλακίου, αποδείχθηκαν πηγή χρηματοοικονομικής αστάθειας και όχι ανάπτυξης, γι΄ αυτό και θεωρείται ίσως ο πιο σημαντικός παράγοντας δημιουργίας χρηματοοικονομικών κρίσεων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Προτάσεις του Περιφερειακού Τμήματος που αφορούν  τη Διαβούλευση για τη Β1 Φάση αναθεώρησης και εξειδίκευσης του Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης Κρήτης (ΠΠΧΣΑΑ).

Στα πλαίσια της Διαβούλευσης της Περιφέρειας Κρήτης για τη Β1 Φάση αναθεώρησης και εξειδίκευσης του Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης Κρήτης (ΠΠΧΣΑΑ), το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας ως θεσμοθετημένος οικονομικός σύμβουλος της πολιτείας κατέθεσε τις παρακάτω προτάσεις. 

Δείτε τις προτάσεις

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 4 από 42

Support & Maintenance by