ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΩΝ - ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ Π.Τ.

Η Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Τμήματος Ανατολικής Κρήτης προσκαλεί τα μέλη του τμήματος και τους λογιστές – φοροτεχνικούς σε ενημερωτική συνάντηση, την Τετάρτη 22 Απριλίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Τμήματος (Εθν. Αντιστάσεως 105 – 2ος όροφος). Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανταλλαγή απόψεων για τα ζητήματα που απασχολούν όλους τους κλάδους των Οικονομολόγων και η κατάθεση προτάσεων με σκοπό το σχεδιασμό νέων δράσεων του Περιφερειακού Τμήματος.

 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΜΕ ΤΟ ΟΕΕ/ΤΑΚ
 
Παρουσία δεκάδων παρευρισκομένων πραγματοποιήθηκε και φέτος η συνάντηση γνωριμίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας Τμήματος Ανατολικής Κρήτης με τους φοιτητές των Οικονομικών Σχολών. Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος κ. Σταύρος Καρτέρης ενημέρωσε τους φοιτητές για το θεσμό του Οικονομικού Επιμελητηρίου και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη μελέτη που εκπονήθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιά με θέμα: "Ανάλυση των Προοπτικών του Επαγγέλματος του Οικονομολόγου στην Ελλάδα και ο ρόλος του στην έξοδο από την κρίση".

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΟΙΡΩΝ ΣΤΟ ΟΕΕ/ΤΑΚ

Τα τμήματα του τομέα Οικονομίας και Διοίκησης της Β΄ και Γ΄ τάξης του Επαγγελματικού Λυκείου Μοιρών, πραγματοποίησαν προγραμματισμένη διδακτική επίσκεψη στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας Τμήμα Ανατολικής Κρήτης. 
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 4 από 28
Powered by Cyberlogic