ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Παράταση της προθεσμίας υποβολής Δηλώσεων Περιουσιολογίου (Ε9) ζητούν τα Περιφερειακά Τμήματα Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας.
 
Την παράταση της προθεσμίας υποβολής Δηλώσεων Περιουσιολογίου (Ε9) ζητούν με κοινή επιστολή προς τον Υπουργό, Αναπληρωτή και Υφυπουργό Οικονομικών καθώς και τον Γ.Γ. Πληροφοριακών Συστημάτων, τα Περιφερειακά Τμήματα Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας μέχρι τις 30/04/2015 για τις υποθέσεις που έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία των φορολογουμένων έως 01/01/2014  και 30/06/2015 για τις αλλαγές που αφορούν τις μεταβολές της περιόδου  01/01/2014 έως 31/12/2014.      

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ
Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις του Οικονομικού Επιμελητηρίου Τμήματος Ανατολικής Κρήτης για τους Νέους Οικονομολόγους με τίτλο: «Εργασιακές Προοπτικές για νέους οικονομολόγους & επιχειρήσεις» που πραγματοποιήθηκαν στην Τετάρτη 10 και την Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014. 

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
"Υγιής Επιχειρηματικότητα & Βιώσιμη Ανάπτυξη" Οι Προοπτικές Επανεκκίνησης της Ελληνικής Οικονομίας
Με την εκδήλωση «Υγιής Επιχειρηματικότητα και Βιώσιμη Ανάπτυξη» Οι Προοπτικές Επανεκκίνησης της Ελληνικής Οικονομίας  ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις οικονομικής σκέψης, που διοργάνωσε το Τμήμα Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Μέσα από τις επιτυχημένες εκδηλώσεις που κλείνουν φέτος 16 χρόνια ζωής αναδείχθηκε ο θεσμικός ρόλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, στη διαμόρφωση του κατάλληλου μίγματος οικονομικής πολιτικής και παράλληλα ενός εθνικού σχεδίου επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 4 από 22
Powered by Cyberlogic