ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΜΥΦ ΖΗΤΑ ΤΟ ΟΕΕ/ΤΑΚ

Τον επανασχεδιασμό του μέτρου που αφορά τις ΜΥΦ ζητά το ΟΕΕ/ΤΑΚ με επιστολή την οποία απέστειλε στον Υπουργό Οικονομικών, Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων και στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης. Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει τα παρακάτω:

Αξιότιμοι κύριοι,

Η διαδικασία υποβολής των συγκεντρωτικών καταστάσεων πελατών – προμηθευτών έχει αυξήσει σημαντικά το διοικητικό κόστος των επιχειρήσεων και έχει επιβαρύνει περαιτέρω το έργο των λογιστών. Οι συνεχείς τροποποιήσεις και παρατάσεις, με τις οποίες ειρήσθω εν παρόδω δεν συμφωνούμε ως καταπραϋντικό μέτρο, καταδεικνύουν ότι η διαδικασία σχεδιάστηκε λανθασμένα. 

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΜΕΣΩ ΛΑΕΚ 1-25

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας – Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης σε συνεργασία με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 «MORFI» πρόκειται να υλοποιήσει επιδοτούμενα σεμινάρια βοηθού λογιστή (δύο στο Ηράκλειο και ένα στον Άγιο Νικόλαο) μέσω ΛΑΕΚ 1-25, με θέμα: 
«Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Βοηθών Λογιστών»
Στα σεμινάρια μπορούν να συμμετέχουν εργαζόμενοι μέσω επιχειρήσεων και ανεξάρτητοι εργαζόμενοι.

Διαβάστε περισσότερα...
 

ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Με πρωτοβουλία του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας πραγματοποιήθηκε καταγραφή των ελεγκτών Ανωνύμων Εταιριών (Ν.2190/1920) για τις εταιρείες που εδρεύουν στους Νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου, σύμφωνα με τα ΦΕΚ περιόδου 2010-2014. Τα μέλη – λογιστές που επιθυμούν να ενημερωθούν για τις εταιρείες στις οποίες έχουν οριστεί ελεγκτές, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος στο τηλέφωνο 2810-223997.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας προκειμένου να διευκολύνει τις Επιχειρήσεις και τα μέλη του, στην επιβεβαίωση των στοιχείων των ελεγκτών Ανωνύμων Εταιριών (Ν.2190/1920), παρέχει τη δυνατότητα μέσω της εφαρμογής ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΑΕ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΟΕΕ, πληκτρολογώντας τον ΑΦΜ του ελεγκτή να διαπιστώνουν εάν ο προτεινόμενος ελεγκτής έχει τις προϋποθέσεις διορισμού του.

Δείτε τον σχετικό σύνδεσμο http://www.oe-e.gr/oe/oeeforms.php

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 4 από 38
Powered by Cyberlogic