ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ : "ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ & ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ - ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΠ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 2016"


Με μεγάλη συμμετοχή μελών και λογιστών – φοροτεχνικών πραγματοποιήθηκαν από το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας – Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης σεμινάρια σε Ηράκλειο και Λασίθι με θέμα : «Νομικά Πρόσωπα & Οντότητες: Από τα ΕΛΠ στη Φορολογία Εισοδήματος & από εκεί στη Φορολογική Δήλωση 2016».
Εισηγητής των σεμιναρίων ήταν ο κ. Μιχελινάκης Βαγγέλης, Λογιστής – Φοροτεχνικός, Σύμβουλος Επιχειρήσεων.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου αναλύθηκαν τα ακόλουθα θέματα: το κλείσιμο της χρήσης με τα ΕΛΠ, οι χρηματοοικονομικές καταστάσεις, η κατάσταση διαφορών λογιστικής – φορολογικής βάσης, ο προσδιορισμός του φορολογητέου εισοδήματος και του φόρου στις χρηματοοικονομικές καταστάσεις, η φορολόγηση διανεμομένων αποθεματικών και κερδών προηγούμενης χρήσης και η εκκαθάριση του φόρου των νομικών προσώπων και οντοτήτων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΕΕ/ΤΑΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΕΛΠ
KAI ΤΑ ΑΥΤΟΤΕΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΑ
 
Τις θέσεις της για την εφαρμογή των ΕΛΠ και τα αυτοτελή πρόστιμα κατέθεσε η Διοίκηση του ΟΕΕ/ΤΑΚ, με επιστολή στον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο Ευκλείδη, στον υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Σταθάκη Γιώργο και στον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Αλεξιάδη Τρύφων. 

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΕΕ/ΤΑΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ – ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ
 
Η Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, κατέθεσε τις προτάσεις της, με σκοπό τη μείωση της γραφειοκρατίας και την αναβάθμιση της διαδικασίας υποβολής των συγκεντρωτικών καταστάσεων πελατών – προμηθευτών προς όφελος όλων των εμπλεκομένων, με επιστολή της προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Αλεξιάδη Τρύφων και το Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Πιτσιλή Γιώργο. 
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 4 από 52

Support & Maintenance by