Ηράκλειο,  06/08/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΕΕ/ΤΑΚ - ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

To Περιφερειακό Τμήμα Αν. Κρήτης Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και οι Σύλλογοι Οικονομολόγων και Λογιστών – Φοροτεχνικών Ανατολικής Κρήτης, με κοινή επιστολή τους στους υπουργούς Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη, κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, καθώς και στον Διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Γεώργιο Πιτσιλή, επισήμαναν  τη δυσχερή θέση που έχει διαμορφωθεί για τους Λογιστές Φοροτεχνικούς, λόγω των ασφυκτικών προθεσμιών εν μέσω πανδημίας. Με την επιστολή τους, ζητούν τη μετάθεση της ημερομηνίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έως 30/09, με δυνατότητα έκπτωσης στην περίπτωση εφάπαξ εξόφλησης του φόρου και παράλληλα διεκδικούν τη νομοθέτηση συγκεκριμένης χρονικής περιόδου υποβολής των δηλώσεων. Τέλος, επαναφέρουν τα θέματα υγείας των λογιστών, που αποτελούν ύψιστης σημασίας για τον κλάδο.

Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει τα παρακάτω :
Διαβάστε περισσότερα...
 

                                                                                                             Ηράκλειο 23/06/2021 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΕΕ/ΤΑΚ
 
Την ανάγκη τα μέτρα ενίσχυσης των επιχειρήσεων να είναι οριζόντια και να αφορούν  όλο το φάσμα των οικονομικών δραστηριοτήτων,  έθιξε με επιστολή της, η Διοίκηση του ΟΕΕ/ΤΑΚ στον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Γεωργιάδη, τον Υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα καθώς και τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλο.  Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην ανάγκη απλοποίησης και επιτάχυνσης των διαδικασιών ώστε οι επιχειρήσεις να λάβουν το συντομότερο δυνατόν τις ενισχύσεις, ενώ επιπρόσθετα για το μέτρο της επιδότησης Παγίων Δαπανών ζητήθηκε παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας έως 27η Αυγούστου.  

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ηράκλειο 22/06/2021
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΕΕ/ΤΑΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Το γεγονός ότι το σύνολο σχεδόν των μαθητών/τριών δεν έρχονται σε επαφή με την οικονομική επιστήμη σε όλη τη διάρκεια των σπουδών τους στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, αποτέλεσε βασικό θέμα της διαδικτυακής συνάντησης των Διοικήσεων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Τμήματος Ανατολικής Κρήτης και της Ένωσης Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Κρήτης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 13 - 16 από 136

Support & Maintenance by