Ηράκλειο 10/05/2021
 
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Οι αλλαγές στη Φορολογία Εισοδήματος Φυσικών & Νομικών Προσώπων»
-364x205.png
Πεντάωρο διαδικτυακό σεμινάριο διεξήχθη από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Τμήμα Ανατολικής Κρήτης με θέμα:  «Οι αλλαγές στη Φορολογία Εισοδήματος Φυσικών & Νομικών Προσώπων», με εισηγητή τον κ. Μιχελινάκη Βαγγέλη, Οικονομολόγο, Λογιστή – Φοροτεχνικό – Σύμβουλο Επιχειρήσεων –Συγγραφέα.

Διαβάστε περισσότερα...
 

Ηράκλειο 23/01/2021
 
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Η Δήλωση ΦΠΑ στην Πράξη»
-364x205.png

«Η Δήλωση ΦΠΑ στην Πράξη», ήταν το θέμα του διαδικτυακού σεμιναρίου συνολικής διάρκειας πέντε ωρών, που πραγματοποιήθηκε από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, Τμήμα Ανατολικής Κρήτης και εισηγητή τον κ. Μιχελινάκη Βαγγέλη, Οικονομολόγο, Λογιστή – Φοροτεχνικό – Σύμβουλο Επιχειρήσεων –Συγγραφέα.
Στο σεμινάριο έγινε πρακτική παρουσίαση του εντύπου ΦΠΑ με παρουσίαση και ανάλυση των σημαντικών κωδικών. Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στην ορθή απεικόνιση και στην επίπτωση στο κλάσμα pro-rata των κρατικών ενισχύσεων λόγω κορωναϊού.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΕΛΠ & Εργασίες τέλους χρήσης με την προοπτική της myData»
 
-364x205.png
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε διαδικτυακό σεμινάριο διάρκειας 15 ωρών από το ΟΕΕ/ΤΑΚ με θέμα: «ΕΛΠ & Εργασίες τέλους χρήσης με την προοπτική της myData» και εισηγητή τον κ. Ταπεινό Γρηγόριο, Οικονομολόγο, Λογιστή – Φοροτεχνικό. Εκπαιδευτή σεμιναρίων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 13 - 16 από 132

Support & Maintenance by