ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη συμμετοχή μελών και λογιστών – φοροτεχνικών πραγματοποιήθηκαν από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας Τμήμα Ανατολικής Κρήτης δύο ιδιαίτερα επίκαιρα φορολογικά σεμινάρια σε Ηράκλειο και Ιεράπετρα στις 12 & 13 Απριλίου με θέμα:

«Δηλώσεις Φορολογικού Έτους 2018»

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Μιχελινάκης Βαγγέλης - Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Οικονομολόγος – Φοροτεχνικός & Συγγραφέας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
                                                                                                                       Ηράκλειο, 03/04/2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ MENTORING/COACHING

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το επιμορφωτικό σεμινάριο διάρκειας 20 ωρών με θέμα: «Εκπαίδευση στο Mentoring/Coaching» και εισηγήτρια την κα Βικτώρια Σιδέρη από το Athens Coaching Institute.
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης Μεντόρων είχε στόχο την απόκτηση εξειδικευμένων γνώσεων και δεξιοτήτων ώστε οι απόφοιτοι του προγράμματος να είναι σε θέση να ασκήσουν Mentoring / Coaching σε νεότερους συναδέλφους τους (mentees) αξιοποιώντας την επαγγελματική εμπειρία. Σκοπός και αποστολή του Μέντορα είναι να βοηθήσει τους νέους mentees:
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ
Οι σύγχρονες τάσεις στην τουριστική αγορά
 
Οι φετινές Εκδηλώσεις Οικονομικής Σκέψης ολοκληρώθηκαν στον Άγιο Νικόλαο, με μια εκδήλωση για τον τουρισμό και ομιλητές τη διευθύντρια του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος Dr Αγνή Χριστίδου, τον ιδιοκτήτη της EyeWide Digital Marketing Agency κ. Μηνά Λιαπάκη καιτον τουριστικό επιχειρηματίακαι μέλος Δ.Σ. του ΣΕΤΕ κ. Φώτη Κοκοτό.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 13 - 16 από 101

Support & Maintenance by