ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΕΕ/ΤΑΚ

 

Συγκροτήθηκε σε σώμα, μετά τα οριστικά αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας της 15ης Δεκεμβρίου 2013, η νέα Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Τμήματος Ανατολικής Κρήτης.

Διαβάστε περισσότερα...
 

Αποτελέσματα Εκλογών 2013

Με αυξημένη συμμετοχή  συναδέλφων ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στο Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Πρώτη παράταξη αναδείχθηκε η Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων – Νέοι Οικονομολόγοι.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 

Παρατηρητήριο Τουρισμού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημερίδα στο Ηράκλειο για την Παρουσίαση του Παρατηρητηρίου Τουρισμού σε Κύπρο, Κρήτη και Κω

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο, η ημερίδα του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου που αφορούσε την παρουσίαση του Παρατηρητηρίου Τουρισμού σε Κύπρο, Κρήτη και Κω.

Ποιο συγκεκριμένα, το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου μαζί με το Δήμο Σητείας και Κω υλοποίησαν στα πλαίσια του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδα – Κύπρος 2007 – 2013, το έργο με τίτλο «Προβολή και ψηφιακή στήριξη του θαλάσσιου τουρισμού και δημιουργία παρατηρητηρίου τουρισμού σε Κύπρο, Κρήτη και Κω (PARA - MARE TOURISM)».

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 31 32 33 34 35 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 133 - 136 από 138

Support & Maintenance by