Ηράκλειο 07/04/2021
 
ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Ηλεκτρονικά βιβλία & myDATA οι τελευταίες εξελίξεις πριν την έναρξη λειτουργίας»
mydata_logo_0-768x428.jpg
Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας- Τμήμα Ανατολικής Κρήτης σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ηρακλείου, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ), πραγματοποίησε ημερίδα με θέμα: «Ηλεκτρονικά βιβλία & myDATA οι τελευταίες εξελίξεις πριν την έναρξη λειτουργίας», με ομιλητή τον κ. Ντίνο Αντώνιο, Προϊστάμενο Τμήματος Συντονισμού & Διοικητικής Υποστήριξης Α.Α.Δ.Ε.
Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις ενόψει λειτουργίας της πλατφόρμας, σύμφωνα με την απόφαση 1138/2020.

Διαβάστε περισσότερα...
 

 Ηράκλειο 10/05/2021
 
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Οι αλλαγές στη Φορολογία Εισοδήματος Φυσικών & Νομικών Προσώπων»
-364x205.png
Πεντάωρο διαδικτυακό σεμινάριο διεξήχθη από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Τμήμα Ανατολικής Κρήτης με θέμα:  «Οι αλλαγές στη Φορολογία Εισοδήματος Φυσικών & Νομικών Προσώπων», με εισηγητή τον κ. Μιχελινάκη Βαγγέλη, Οικονομολόγο, Λογιστή – Φοροτεχνικό – Σύμβουλο Επιχειρήσεων –Συγγραφέα.

Διαβάστε περισσότερα...
 

Ηράκλειο 23/01/2021
 
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Η Δήλωση ΦΠΑ στην Πράξη»
-364x205.png

«Η Δήλωση ΦΠΑ στην Πράξη», ήταν το θέμα του διαδικτυακού σεμιναρίου συνολικής διάρκειας πέντε ωρών, που πραγματοποιήθηκε από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, Τμήμα Ανατολικής Κρήτης και εισηγητή τον κ. Μιχελινάκη Βαγγέλη, Οικονομολόγο, Λογιστή – Φοροτεχνικό – Σύμβουλο Επιχειρήσεων –Συγγραφέα.
Στο σεμινάριο έγινε πρακτική παρουσίαση του εντύπου ΦΠΑ με παρουσίαση και ανάλυση των σημαντικών κωδικών. Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στην ορθή απεικόνιση και στην επίπτωση στο κλάσμα pro-rata των κρατικών ενισχύσεων λόγω κορωναϊού.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 17 - 20 από 137

Support & Maintenance by