ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΕΕ/ΤΑΚ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΕΕ κ. ΚΟΛΛΙΑ


Mε την ευκαιρία της συμμετοχής του Προέδρου του ΟΕΕ κ. Κόλλια, στην εκδήλωση που διοργάνωσε το ΟΕΕ/ΤΑΚ με θέμα: «Η Ελληνική Οικονομία μετά την ολοκλήρωση του τρίτου προγράμματος, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τη Διοίκηση του Τμήματος.
Στη συνάντηση οι δύο Πρόεδροι ενημέρωσαν για τις δράσεις που προγραμματίζουν τόσο σε Κεντρικό όσο και σε Περιφερειακό επίπεδο για τα μέλη και ιδιαίτερα για τους νέους συναδέλφους και τους Λογιστές – Φοροτεχνικούς.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ
Brain Drain: Η μετανάστευση των Ελλήνων Επιστημόνων
 
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18:30 μ.μ. στο Ηράκλειο, Αίθουσα «Καστελάκη» Επιμελητηρίου Ηρακλείου η εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν το Οικονομικού Επιμελητήριο Ελλάδας Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης με θέμα :
 
« Brain Drain: Η μετανάστευση των Ελλήνων Επιστημόνων »
Διαβάστε περισσότερα...
 

«Ανοικτό Επιμελητήριο»
 
Συζητήσεις για επίκαιρα Φορολογικά και Λογιστικά Θέματα
 
Το «Ανοικτό Επιμελητήριο» αποτελεί μια νέα πρωτοβουλία του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Κρήτης του Ο.Ε.Ε. που στόχο έχει τη διεξαγωγή ανοικτών συναντήσεων στις οποίες θα αναπτύσσονται επίκαιρα φορολογικά και λογιστικά θέματα.
Μέσα από τις συναντήσεις τα Μέλη και οι Λογιστές - Φοροτεχνικοί θα έχουν την δυνατότητα να αναλύουν τις τρέχουσες εξελίξεις στο λογιστικό επάγγελμα και να αναπτύσσουν προτάσεις / προβληματισμούς για καθημερινά ζητήματα της εργασία τους.
Συντονιστής των συναντήσεων θα είναι ο Επιστημονικός Συνεργάτης του ΟΕΕ/ΤΑΚ κ. Μιχελινάκης Βαγγέλης. (Λογιστής – Φοροτεχνικός / Συγγραφέας – Εισηγητής Σεμιναρίων).
Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται τη  δεύτερη Παρασκευή κάθε μήνα  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Κρήτης (Εθνικής Αντιστάσεως 105). Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Νοέμβριου και ώρα 18:30.
Τα Μέλη και οι Λογιστές - Φοροτεχνικοί που επιθυμούν να θέσουν θέματα προς συζήτηση, θα πρέπει να τα αποστέλλουν ηλεκτρονικά στο Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε μια εβδομάδα πριν τη διεξαγωγή της συνάντησης. 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 17 - 20 από 101

Support & Maintenance by