ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΕΕ/ΤΑΚ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ κ. ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ


Τα προβλήματα που έχουν προκύψει με την εφαρμογή του προγράμματος για το ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ επισήμανε η Διοίκηση του ΟΕΕ/ΤΑΚ, με επιστολή της στον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής    κ. Πλακιωτάκη. Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει τα παρακάτω:
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Με αφορμή την «Κ.Υ.Α 568/2019 Πρόσκληση επιχειρήσεων για υποβολή αιτήσεων υπαγωγής στη Δράση Μεταφορικό Ισοδύναμο (Μ.Ι.), για το έτος 2019» η οποία δημοσιεύθηκε στις 08/03/2019 άρχισε να εφαρμόζεται το πρόγραμμα του ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟΥ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥ και στις νησιωτικές επιχειρήσεις κάτι το οποίο ικανοποίησε ένα πάγιο αίτημα των νησιωτών ώστε να εξομοιωθεί το κόστος  χερσαίων και ακτοπλοϊκών μεταφορών. Σημειωτέων ότι το παραπάνω μέτρο εφαρμόζεται ήδη εδώ και πολλά χρόνια και σε άλλες χώρες της ΕΕ με αξιοσημείωτα αποτελέσματα στην ανταγωνιστικότητα των εκεί νησιωτικών περιοχών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
ΤΟ ΟΕΕ/ΤΑΚ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΤΗΣ ΑΑΔΕ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

Η Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Τμήματος Ανατολικής Κρήτης καταδικάζει απερίφραστα την άνανδρη επίθεση σε βάρος των ελεγκτών της ΑΑΔΕ, κατά την άσκηση των καθήκοντος τους.
 
Η πολιτεία υποχρεούται να αντιμετωπίσει με μεγαλύτερη αυστηρότητα τέτοιου είδους ενέργειες σε βάρος υπαλλήλων των ελεγκτικών αρχών, οι οποίοι αποτελούν την επίσημη εκπροσώπησή της, στον έλεγχο τήρησης της σχετικής νομοθεσίας.
 
Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να ενεργοποιηθεί η συντεταγμένη Πολιτεία και ολόκληρη η κοινωνία, ώστε τα φαινόμενα φορολογικής παραβατικότητας να σταματήσουν. 

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΕΕ/ΤΑΚ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Α.Τ.Α.Χ.ΤΟ.Ι

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης πραγματοποιεί διαχρονικά σειρά επιτυχημένων εθελοντικών δράσεων, όπως συλλογή φαρμάκων και τροφίμων, αιμοδοσίες, οικονομική βοήθεια σε σωματεία, αναξιοπαθούντες κ.α.

Στο πλαίσιο ενίσχυσης των δράσεων αποφασίστηκε η συνεργασία με την εθελοντική ομάδα Α.Τ.Α.Χ.ΤΟ.Ι. (Άνθρωποι της Αλληλεγγύης Χωρίς Τείχη και Οικονομική Ιδιοτέλεια) με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την ανακαίνιση παιδικών δωματίων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 21 - 24 από 114

Support & Maintenance by