Ηράκλειο 16/06/2020
 
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Εργατικά – Ασφαλιστικά»
-364x205.png
Από το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακό σεμινάριο διάρκειας πέντε ωρών, με θέμα: «Εργατικά – Ασφαλιστικά» και εισηγητή τον κ. Λιάζο Παλαιολόγο, Σύμβουλο Εργασιακών & Φορολογικών, Οικονομολόγο – Φοροτεχνικό.

Διαβάστε περισσότερα...
 

Συνάντηση της Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Τμήματος Ανατολικής Κρήτης και του Διευθύνοντα Συμβούλου του ΟΛΗ ΑΕ 

 

Στη συνάντηση συμμετείχαν από την Τοπική Διοίκηση του ΟΕΕ, ο Πρόεδρος κ. Καρτέρης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Οικονομάκης, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Σαρρής και τα Μέλη της διοίκησης κ. Γκλάκας, κ. Μαυράκης και ο κ. Μόκας. 

 

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης τέθηκαν τα θέματα που σχετίζονται με την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών για την αξιοποίηση του λιμένος Ηρακλείου, οι προοπτικές ανάπτυξης του καθώς και αναφορά για το επενδυτικό ενδιαφέρον μεγάλων επενδυτικών Ομίλων.

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Μηνάς Παπαδάκης, αφού τους καλωσόρισε, αναφέρθηκε εκτενώς για την ανάγκη μιας γενναίας αναπτυξιακής μεταρρύθμισης, ως αποτέλεσμα της παραχώρησης του λιμανιού, η οποία θα επιφέρει σημαντικά οφέλη τόσο στη τοπική όσο και στην εθνική οικονομία. 


Διαβάστε περισσότερα...
 
                                                                                                                      Ηράκλειο, 19/05/2021
 
ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΕΕ/ΤΑΚ – ΤΕΕ/ΤΔΚ- ΟΕΕ/ΤΑΚ – ΟΕΕ 15ο Π.Τ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ- ΓΕΩΤΕΕ ΚΡΗΤΗΣ
 
Με αφορμή την ψήφιση και έγκριση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Κρήτης, διαμαρτυρόμαστε τόσο για την έλλειψη συνεργασίας και διαλόγου, όσο και για τη λανθασμένη διατύπωση του κατοχυρωμένου από νόμους και αποφάσεις του ΣτΕ προβαδίσματος των ΠΕ υπαλλήλων για θέσεις ευθύνης, έναντι των υπολοίπων.
Παρόλο που με κοινές επιστολές και δελτία τύπου, σύσσωμα τα πέντε Επιστημονικά Επιμελητήρια της Κρήτης έχουμε εξηγήσει την ακυρότητα οποιασδήποτε άλλης διατύπωσης, δεν εισακουστήκαμε επαρκώς ούτε από το Περιφερειακό Συμβούλιο, ούτε από τη Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης. Το γεγονός ότι το προβάδισμα των ΠΕ διαχωρίστηκε ορθά σε κάποιες θέσεις δεν καλύπτει την πραγματικότητα, ότι δηλαδή στη συντριπτική πλειοψηφία των θέσεων ευθύνης δεν διατυπώνεται προβάδισμα. Ενώ με θλίψη διαπιστώνουμε ότι στο νέο Οργανισμό, θέσεις Προϊσταμένων, και μάλιστα σε Διευθύνσεις όπου απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις, μπορούν να λάβουν απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 21 - 24 από 137

Support & Maintenance by