ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
GDPR  για λογιστές – φοροτεχνικούς
«Οι νέες απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις από την εφαρμογή του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων στα Λογιστικά Γραφεία», ήταν το θέμα της ημερίδας που διοργάνωσαν από κοινού το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και το Επιμελητήριο Ηρακλείου. 
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με αφορμή την εφαρμογή του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ο οποίος αφορά άμεσα τα λογιστικά – φοροτεχνικά γραφεία που από τη φύση των δραστηριοτήτων τους,   κατέχουν, επεξεργάζονται και διακινούν δεδομένα προσωπικού και ευαίσθητου χαρακτήρα. Συνεπώς ο κλάδος των λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους κλάδους που θα πρέπει με βάσει το νέο Κανονισμό να ενημερωθούν και να προσαρμοστούν σε αυτόν.
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ & ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Συνάντηση πραγματοποίησαν την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018, στα γραφεία του ΟΕΕ/ΤΑΚ στο Ηράκλειο, η Τοπική Διοίκηση του ΟΕΕ/ΤΑΚ και η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ/ΤΑΚ στα πλαίσια ενίσχυσης της συνεργασίας και ανταλλαγής απόψεων επί θεμάτων που απασχολούν τα δυο Επιμελητήρια.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΕΕ/ΤΑΚ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Συνάντηση με τον νέο Διευθυντή της Δ.Ο.Υ. Ηρακλείου κ. Γιάννη Χαραλαμπάκη είχε η Τοπική Διοίκηση του ΟΕΕΤΑΚ. Εκ μέρους του ΟΕΕΤΑΚ στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Τ.Δ. κ. Σταύρος Καρτέρης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιώργος Σισαμάκης, η Οικ. Επόπτρια κ. Μαρία Κυπριωτάκη, και τα Μέλη κ.κ Νίκος Μαυροματάκης και Μανώλης Μόκας. Συμμετείχε επίσης η Υποδιευθύντρια της Δ.Ο.Υ. κ. Μαρία Νικολακάκη.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 21 - 24 από 101

Support & Maintenance by