ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΕΕ/ΤΑΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ & ΛΟΓΙΣΤΩΝ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝΣυνάντηση πραγματοποίησε η Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Τμήματος Ανατολικής Κρήτης και οι Σύλλογοι οικονομολόγων και Λογιστών – Φοροτεχνικών Ανατολικής Κρήτης προκειμένου να ενημερώσουν τους Βουλευτές για τα προβλήματα του κλάδου των Λογιστών – Φοροτεχνικών.
Στη συνάντηση παρέστησαν ο τέως Υπουργός Οικονομικών και Τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ  κ. Τσακαλώτος Ε. και οι βουλευτές Ανατολικής Κρήτης κ.κ. Βαρδάκης Σ., Λογιάδης Γ., Μαμουλάκης Χ., Συντιχάκης Μ. καθώς και ο εκπρόσωπος του κ. Ηγουμενίδη Ν.,  κ. Κυριακάκης Μιχάλης.
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΕΕ/ΤΑΚ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ
 
Η Διοίκηση του ΟΕΕ/ΤΑΚ και οι Σύλλογοι Οικονομολόγων και Λογιστών – Φοροτεχνικών Ανατολικής Κρήτης επισήμαναν στους υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης, Εργασίας καθώς και στον Διοικητή της ΑΑΔΕ, με επιστολή τους, ότι από την αρχή της υγειονομικής κρίσης οι Λογιστές – Φοροτεχνικοί, κλήθηκαν να αναλάβουν το βάρος όλων των δηλωτικών υποχρεώσεων, αντιμετωπίζοντας σωρεία προβλημάτων και εμποδίων και από την ίδια την πολιτεία. Παρουσίασαν αναλυτικά τις προτάσεις τους για την επίλυση των προβλημάτων και τόνισαν ότι σε περίπτωση που οι προτάσεις τους δεν εισακουστούν, η αντίδραση δε θα περιοριστεί στα πλαίσια παραινέσεων, αλλά θα λάβει χαρακτήρα μαζικών κινητοποιήσεων.
Δείτε παρακάτω την επιστολή. 
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΕΕ/ΤΑΚ
ΜΕ ΤΟΥΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Με πρωτοβουλία του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας τμήματος Ανατολικής Κρήτης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους συλλόγους λογιστών Ανατολικής Κρήτης με σκοπό τον συντονισμό κοινών δράσεων για την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων του κλάδου των λογιστών φοροτεχνικών.
Αποφασίστηκε να προωθηθούν άμεσα στα αρμόδια υπουργεία τα καίρια αιτήματα που απασχολούν τον κλάδο και να ζητηθεί η συμβολή των τοπικών βουλευτών στην προώθηση τους. 
Κοινή διαπίστωση όλων είναι ότι απαιτείται ο επαναπροσδιορισμός του ρόλου του λογιστή φοροτεχνικού σε επαγγελματικό και ανθρώπινο επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 25 - 28 από 137

Support & Maintenance by