ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 53 ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΡΓΑΝΗ ΖΗΤΑ ΤΟ ΟΕΕ/ΤΑΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
 
Με επιστολή της η Διοίκηση του ΟΕΕ/ΤΑΚ, προς την Υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Αχτσιόγλου, ζητά την απόσυρση του άρθρου 53, το οποίο προβλέπει την καταχώρηση της άδειας εργαζομένων έως και μία ώρα μετά την έναρξή της, καθώς με τις υφιστάμενες διατάξεις  διασφαλίζεται ο έλεγχος της πραγματικής χορήγησης αδείας. 
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη συμμετοχή μελών και λογιστών – φοροτεχνικών πραγματοποιήθηκαν από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας Τμήμα Ανατολικής Κρήτης δύο ιδιαίτερα επίκαιρα φορολογικά σεμινάρια σε Ηράκλειο και Ιεράπετρα στις 12 & 13 Απριλίου με θέμα:

«Δηλώσεις Φορολογικού Έτους 2018»

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Μιχελινάκης Βαγγέλης - Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Οικονομολόγος – Φοροτεχνικός & Συγγραφέας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
                                                                                                                       Ηράκλειο, 03/04/2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ MENTORING/COACHING

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το επιμορφωτικό σεμινάριο διάρκειας 20 ωρών με θέμα: «Εκπαίδευση στο Mentoring/Coaching» και εισηγήτρια την κα Βικτώρια Σιδέρη από το Athens Coaching Institute.
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης Μεντόρων είχε στόχο την απόκτηση εξειδικευμένων γνώσεων και δεξιοτήτων ώστε οι απόφοιτοι του προγράμματος να είναι σε θέση να ασκήσουν Mentoring / Coaching σε νεότερους συναδέλφους τους (mentees) αξιοποιώντας την επαγγελματική εμπειρία. Σκοπός και αποστολή του Μέντορα είναι να βοηθήσει τους νέους mentees:
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 25 - 28 από 114

Support & Maintenance by