ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων

Ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων ήταν το θέμα του σεμιναρίου που διοργάνωσε το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος Τμήμα Ανατολικής Κρήτης και παρακολούθησαν δεκάδες λογιστές – φοροτεχνικοί και μέλη του τμήματος.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΚΑ ΖΗΤΑ ΤΟ ΟΕΕ/ΤΑΚ

Τη δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας από τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), με σκοπό την αποφυγή προστίμων και προσαυξήσεων αλλά και τη διευκόλυνση τόσο των ασφαλισμένων όσο και των ίδιων των υπαλλήλων του φορέα ζήτησε η Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Τμήματος Ανατολικής Κρήτης με επιστολή της στον υφυπουργό κοινωνικής ασφάλισης κ. Πετρόπουλο Αναστάσιο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με τη συμμετοχή αρκετών μελών και λογιστών – φοροτεχνικών πραγματοποιήθηκε σεμινάριο στο Ηράκλειο στις 17 & 18 Ιουλίου από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας Τμήμα Ανατολικής Κρήτης με θέμα :
«Εξωδικαστική Ρύθμιση Οφειλών Επιχειρήσεων (Ν. 4469/17)
& Διαμεσολάβηση στην Επίλυση Διαφορών».
Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Κουρεμένος Ηλίας – Οικονομολόγος, Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής.
Στο σεμινάριο παρουσιάστηκε αναλυτικά ο νέος νόμος 4469 / 2017, στο πλαίσιο του οποίου, μια επιχείρηση μπορεί με μια πρόταση της, να αιτηθεί την ρύθμιση των οφειλών της προς τους πιστωτές της, από προμηθευτές και Τράπεζες μέχρι Εφορεία και Ασφαλιστικά Ταμεία. Επίσης παρουσιάστηκε ο νόμος 3898/2010, ο οποίος αναφέρεται στο θεσμό της διαμεσολάβησης που χρησιμοποιείται εξωδικαστικά για να επιλύονται οικονομικά και ταχύτατα  ιδιωτικές και εμπορικές διαφορές.
Τέλος, ο εισηγητής απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων των συμμετεχόντων.Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 29 - 32 από 101

Support & Maintenance by