ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα προβλήματα των λογιστών – φοροτεχνικών απαιτούν άμεσα λύση

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λογιστές – φοροτεχνικοί, την περίοδο που διανύουμε, εξέθεσαν τα Περιφερειακά Τμήματα, Ανατολικής & Δυτικής Κρήτης, Θεσσαλίας, Βορειοδυτικής Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας & Δωδεκανήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στους υπουργούς οικονομικών, εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων και στον υπουργό ανάπτυξης και επενδύσεων, παραθέτοντας ταυτόχρονα προτάσεις για την άμεση αντιμετώπισή τους. Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει τα παρακάτω:
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΕΕ/ΤΑΚ

Το Τμήμα Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΟΕΕ/ΤΑΚ) καταρτίζει πλάνο δράσης για την εκπαίδευση και επιμόρφωση των μελών του. Προκειμένου να βοηθήσετε τη Διοίκηση του ΟΕΕ/ΤΑΚ να διοργανώσει σεμινάρια και εκδηλώσεις που θα ανταποκρίνονται περισσότερο στις ανάγκες σας παρακαλούμε αφιερώστε 5 λεπτά για να συμπληρώσετε και να υποβάλετε το παρακάτω ερωτηματολόγιο.


 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΕΕ/ΤΑΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ  ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ  ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

Την αναγκαιότητα να συμπεριληφθούν οι ΚΑΔ των υπηρεσιών λογιστικής (69.20) και των συμβούλων επιχειρήσεων (70.22), στον πίνακα των επιλέξιμων δραστηριοτήτων του προγράμματος «Ψηφιακή αναβάθμιση μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Περιφέρειας Κρήτης», ζητά το ΟΕΕ/ΤΑΚ με επιστολή του στον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη την οποία κοινοποιεί στην  Προϊσταμένη της Περιφέρειας Κρήτης κ. Κασσωτάκη και τον Διευθυντή της Αναπτυξιακής Κρήτης κ. Φραγκάκη. 

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 29 - 32 από 137

Support & Maintenance by