Ηράκλειο 31/08/2022
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ ΟΕΕ/ΤΑΚ

Αλλαγή στη σύνθεση του Προεδρείου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Τμήματος Ανατολικής Κρήτης πραγματοποιήθηκε στη συνεδρίαση στις 30 Αυγούστου  με τη θέση του Προέδρου  να αναλαμβάνει  ο κ. Οικονομάκης Μύρων (Άκης) αντικαθιστώντας  τον κ. Καρτέρη Σταύρο.
Η αλλαγή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προγραμματικής συμφωνίας μεταξύ των παρατάξεων Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων – Νέοι Οικονομολόγοι, Προοδευτικοί Οικονομολόγοι Ελλάδος (Π.Ο.Ε.) και Λασιθιώτικη Συνεργασία Οικονομολόγων.  Συγκεκριμένα  η νέα σύνθεση της Τοπικής Διοίκησης του ΟΕΕ/ΤΑΚ,  είναι η εξής:

Πρόεδρος: Οικονομάκης Μύρων (Άκης)
Αντιπρόεδρος: Αρακαδάκης Γεώργιος
Γ. Γραμματέας: Καρτέρης Σταύρος
Οικονομικός Επόπτης: Σαρρής Γεώργιος
Μέλη : Γκλάκας Ευάγγελος, Κατσουλάκη Μαρίνα, Λενακάκης Αρχέλαος


Διαβάστε περισσότερα...
 
Ηράκλειο   31/08/2022
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΤΟΥΣ 2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος έχοντας υπόψη τις αποφάσεις του ΔΣ της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ):
 
1. Υπ’ αριθμ. 2262/52 /10.05.2022 ΦΕΚ και
2. Υπ’ αριθμ. 2262/52/25.07.2022 απόφαση Δ.Σ της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) καλεί:
 
Τα πιστοποιημένα από τον ΕΟΠΠΕΠ Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΔΒΜ 2) που επιθυμούν να συνεργασθούν με τον Φορέα μας, για την υλοποίηση της πρόσκλησης της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ)  «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΤΟΥΣ 2022», να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Παρασκευή 09/09/2022. Η πρόθεση συνεργασίας από τους παρόχους κατάρτισης θα αποστέλλεται στην Κεντρική Υπηρεσία στο e-mail : Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε ,  εφόσον η προτεινόμενη Δράση Κατάρτισης αφορά στην Αττική ή στο αρμόδιο Περιφερειακό Τμήμα του ΟΕΕ εφόσον αφορά στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΕΕ/ΤΑΚ 
ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΕΕ κ. Κ. ΚΟΛΛΙΑ

Συνάντηση πραγματοποίησε η Διοίκηση του ΟΕΕ/ΤΑΚ με τον πρόεδρο του ΟΕΕ κ. Κ. Κόλλια, στα γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος, στα πλαίσια της επίσκεψής του στο Ηράκλειο, για την παρουσίαση της δράσης «Έξυπνη Μεταποίηση», του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
Ο Πρόεδρος κ. Καρτέρης, ενημέρωσε για τις δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος όπως η συνεργασία με το ΕΛΜΕΠΑ και τα Επιμελητήρια Ηρακλείου και Λασιθίου, η οποία αφορά έρευνα με σκοπό την καταγραφή των αναγκών των επιχειρήσεων της Ανατολικής Κρήτης και την απεικόνιση των οικονομικών δυσκολιών από την υγειονομική και ενεργειακή κρίση.
Αναφέρθηκε επίσης, στην πρόταση δημιουργίας Παρατηρητηρίου Κρητικής Οικονομίας, με σκοπό την καταγραφή Περιφερειακών οικονομικών δικτύων και την ανάλυση του επιχειρηματικού κλίματος. Το Παρατηρητήριο θα συμβάλλει στην καλύτερη αξιοποίηση των πόρων της Περιφέρειας Κρήτης, στη σωστότερη ενημέρωση δυνητικών επενδυτών και στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των μονάδων του νησιού.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 37 - 40 από 170

Support & Maintenance by