ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ

Τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε φέτος η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Τμήματος Ανατολικής Κρήτης. Πλήθος κόσμου, μέλη, λογιστές – φοροτεχνικοί, φίλοι του τμήματος και εκπρόσωποι φορέων τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Ο Πρόεδρος στον χαιρετισμό του μετέφερε τις ευχές από το ΔΣ και κάλεσε τους τοπικούς φορείς σε συνεργασία για την ανάδειξη των τοπικών θεμάτων και παρεμβάσεων από κοινού. Επίσης, ζήτησε την ενεργοποίηση και συμμετοχή των μελών του Τμήματος ώστε να αναδειχθεί ο επιστημονικός ρόλος και το κοινωνικό πρόσωπο του φορέα μέσα από τον εθελοντισμό των συναδέλφων.
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επιστολή ΟΕΕΤΑΚ σχετικά με την παράταση προθεσμίας της υποχρέωσης μετάταξης καθεστώτος ΦΠΑ και προσθήκης ΚΑΔ αγροτικών εισοδημάτων σε ελεύθερους επαγγελματίες.
Την παρακάτω επιστολή απέστειλε η Διοίκηση του Οικονομικού  Επιμελητηρίου Ελλάδος Τμήματος Ανατολικής Κρήτης στον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Χουλιαράκη Γιώργο, την  Υφυπουργό Οικονομικών κα Παπανάτσιου Κατερίνα και τον Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κ. Πιτσιλή Γεώργιο, σχετικά με την παράταση προθεσμίας της υποχρέωσης μετάταξης καθεστώτος ΦΠΑ και προσθήκης ΚΑΔ αγροτικών εισοδημάτων σε ελεύθερους επαγγελματίες. 

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΕΕ/ΤΑΚ

Συγκροτήθηκε σε σώμα, μετά τα οριστικά αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας της 11ης Δεκεμβρίου 2016, η νέα Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Τμήματος Ανατολικής Κρήτης.
Αναλυτικά η σύνθεση της Διοίκησης έχει ως εξής :

1. Σισαμάκης Γιώργιος, Πρόεδρος

2. Αρακαδάκης  Γιώργος, Αντιπρόεδρος

3. Καρτέρης Σταύρος, Γενικός Γραμματέας

4. Κυπριωτάκη Μαρία, Οικονομικός Επόπτης

5. Μαυράκης Γιώργος, Μέλος

6. Μαυροματάκης Νίκος, Μέλος

7. Χατζηκωνσταντίνου Ιορδάνης, Μέλος
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 37 - 40 από 101

Support & Maintenance by