ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΕΕ/ΤΑΚ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

Η Διοίκηση του ΟΕΕ/ΤΑΚ, εξέφρασε την αμφιβολία της, σχετικά με την επιτυχία του προγράμματος «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ», του υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων, τόσο για το επίπεδο συμμετοχής όσο και για την επίτευξη των στόχων του προγράμματος, με επιστολή της στον υπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Βρούτση. Η επιστολή αναφέρει τα  παρακάτω: 
 
Κύριε Υπουργέ,

Το Eurogroup της 9ης Απριλίου 2020 αποφάσισε τη δημιουργία ενός κοινού ταμείου για την απασχόληση (πρόγραμμα Sure) ως «δίχτυ» ασφαλείας των εργαζομένων, με συνολικούς πόρους 100 δισ. Ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα προβλήματα των λογιστών – φοροτεχνικών απαιτούν άμεσα λύση

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λογιστές – φοροτεχνικοί, την περίοδο που διανύουμε, εξέθεσαν τα Περιφερειακά Τμήματα, Ανατολικής & Δυτικής Κρήτης, Θεσσαλίας, Βορειοδυτικής Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας & Δωδεκανήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στους υπουργούς οικονομικών, εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων και στον υπουργό ανάπτυξης και επενδύσεων, παραθέτοντας ταυτόχρονα προτάσεις για την άμεση αντιμετώπισή τους. Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει τα παρακάτω:
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΕΕ/ΤΑΚ

Το Τμήμα Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΟΕΕ/ΤΑΚ) καταρτίζει πλάνο δράσης για την εκπαίδευση και επιμόρφωση των μελών του. Προκειμένου να βοηθήσετε τη Διοίκηση του ΟΕΕ/ΤΑΚ να διοργανώσει σεμινάρια και εκδηλώσεις που θα ανταποκρίνονται περισσότερο στις ανάγκες σας παρακαλούμε αφιερώστε 5 λεπτά για να συμπληρώσετε και να υποβάλετε το παρακάτω ερωτηματολόγιο.


 

 

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 5 - 8 από 114

Support & Maintenance by