Ηράκλειο 07/02/2024ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Επιστολή του ΟΕΕ/ΤΑΚ προς Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών αρμόδιο για το ΕΣΠΑ 2021-2027 για τα δύο νέα προγράμματα «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων» και «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων».
 
Το ΟΕΕ/ΤΑΚ στα πλαίσια έκδοσης των νέων οδηγών προγραμμάτων ΕΣΠΑ «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων» και «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» για τη νέα προγραμματική περίοδο 2021-2027 απέστειλε την Παρασκευή 02/02/2024 επιστολή προς τον Αν. Υπουργό αρμόδιο για προγράμματα ΕΣΠΑ κ. Νικόλαο Παπαθανάση με κοινοποίηση στους φορείς διαχείρισης και υλοποίησης .

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ηράκλειο   07/02/2024


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

ΑΥΡΙΟ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΟΕΕ/ΤΑΚ


Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του αύριο Πέμπτη 08 Φεβρουαρίου 2024 στις 8.00 μ.μ. στον χώρο του your Parko in the City – Nobus Experience (Μιλάτου  - Μεραμβέλου & Ιδαίου Άνδρου) .
Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο Πρόεδρος της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας, ο Γεν. Γραμματέας κ. Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου και το μέλος κ. Ιορδάνης Χατζηκωνσταντίνου, ενώ τιμώμενο πρόσωπο θα είναι ο επί σειρά ετών Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Αν. Κρήτης Ο.Ε.Ε.  κ. Γιώργος Αμπαρτζάκης.

__.jpg
 

Ηράκλειο 05/02/2024

ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΕΕ/ΤΑΚ - ΕΦΕΕ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Εθιμοτυπική και ενημερωτική επίσκεψη σε θέματα συνεργασίας με το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος Τμήμα Ανατολικής Κρήτης πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ο.Ε.Ε./ΤΑΚ, την Πέμπτη 01 Φεβρουαρίου 2024, από το Δ.Σ. της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Ηρακλείου. Στη συνάντηση από πλευράς Οικονομικού Επιμελητηρίου  παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Ευάγγελος Γκλάκας, ο Αντιπρόεδρος Γεώργιος Μαυράκης, ο Γενικός Γραμματέας Σταύρος Σφακιανάκης, ο Οικονομικός Επόπτης Δημήτριος Αγγελιδάκης και τα Μέλη Σταύρος Καρτέρης, Γιώργος Πήλιουρας και Γιώργος Αρακαδάκης. Από τη μεριά της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών N. Ηρακλείου παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Δημήτρης Χριστοφοράκης, ο Β΄ Αντιπρόεδρος Νίκος Λειβαδιωτάκης , ο Γενικός Γραμματέας Καλιτσουνάκης Βασίλης, ο ταμίας Καρτσωνάκης  Άλκης, ο Υπεύθυνος Δ. Σχέσεων Σταυρουλάκης Κώστας και το μέλος του ΔΣ Μαυραντωνάκης Κώστας.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 9 - 12 από 170

Support & Maintenance by