ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
ΤΟ ΟΕΕ/ΤΑΚ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΤΗΣ ΑΑΔΕ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

Η Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Τμήματος Ανατολικής Κρήτης καταδικάζει απερίφραστα την άνανδρη επίθεση σε βάρος των ελεγκτών της ΑΑΔΕ, κατά την άσκηση των καθήκοντος τους.
 
Η πολιτεία υποχρεούται να αντιμετωπίσει με μεγαλύτερη αυστηρότητα τέτοιου είδους ενέργειες σε βάρος υπαλλήλων των ελεγκτικών αρχών, οι οποίοι αποτελούν την επίσημη εκπροσώπησή της, στον έλεγχο τήρησης της σχετικής νομοθεσίας.
 
Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να ενεργοποιηθεί η συντεταγμένη Πολιτεία και ολόκληρη η κοινωνία, ώστε τα φαινόμενα φορολογικής παραβατικότητας να σταματήσουν. 

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΕΕ/ΤΑΚ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Α.Τ.Α.Χ.ΤΟ.Ι

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης πραγματοποιεί διαχρονικά σειρά επιτυχημένων εθελοντικών δράσεων, όπως συλλογή φαρμάκων και τροφίμων, αιμοδοσίες, οικονομική βοήθεια σε σωματεία, αναξιοπαθούντες κ.α.

Στο πλαίσιο ενίσχυσης των δράσεων αποφασίστηκε η συνεργασία με την εθελοντική ομάδα Α.Τ.Α.Χ.ΤΟ.Ι. (Άνθρωποι της Αλληλεγγύης Χωρίς Τείχη και Οικονομική Ιδιοτέλεια) με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την ανακαίνιση παιδικών δωματίων.

Διαβάστε περισσότερα...
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  DIGITAL  MARKETING
ΑΠΟ ΤΟ ΟΕΕ/ΤΑΚΟλοκληρώθηκε από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας Τμήμα Ανατολικής Κρήτης, το επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Digital Marketing» και εισηγητή τον κ. Τζώρτζη Σπύρο, Digital Marketing Manager.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 9 - 12 από 101

Support & Maintenance by