Ηράκλειο  :   02/03/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απαραίτητη η δημιουργία μητρώου πιστοποιημένων οικονομολόγων μελετητών και το άμεσο άνοιγμα του  Εθνικού Μητρώου Πιστοποιημένων Αξιολογητών
Τη δημιουργία μητρώου πιστοποιημένων οικονομολόγων μελετητών και το άμεσο άνοιγμα του  Εθνικού Μητρώου Πιστοποιημένων Αξιολογητών  για την εγγραφή νέων μελών, τόνισε με επιστολή της στον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνη Γεωργιάδη και τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Νίκο Παπαθανάση, η Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Πιο συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει τα παρακάτω:
Κύριε Υπουργέ,
Σας υπενθυμίζουμε το πάγιο αίτημα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος για υποχρεωτική υπογραφή οικονομολόγου - μέλους του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος σε όλες τις αιτήσεις υπαγωγής ανεξαρτήτου προϋπολογισμού. Ενώ παράλληλα απαραίτητη είναι η δημιουργία μητρώου πιστοποιημένων οικονομολόγων μελετητών, προκειμένου να υπάρχει υψηλό επίπεδο επενδυτικών σχεδίων. 

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση του ΟΕΕ/ΤΑΚ για το θάνατο του Βαγγέλη Μιχελινάκη

Η Τοπική Διοίκηση του Τμήματος Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, μετά την αναγγελία του ξαφνικού θανάτου του Βαγγέλη Μιχελινάκη, εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς την οικογένειά του και τους οικείους του. 
 
Ο Βαγγέλης Μιχελινάκης επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκε ως λογιστής – φοροτεχνικός και τον Δεκέμβριο του 2019 εξελέγη μέλος της Αντιπροσωπείας των μελών του ΟΕΕ. Ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς συνεργάτες του Περιφερειακού Τμήματος. Άριστος εισηγητής σε όλα τα σεμινάρια λογιστικής που οργάνωσε το ΟΕΕ/ΤΑΚ στη Κρήτη. Συνεργάτης και στο «Ανοικτό Επιμελητήριο», πάντα με το ίδιο πείσμα και την ίδια όρεξη, προσφέροντας ανιδιοτελώς. 
 
Το Βαγγέλη Μιχελινάκη χαρακτήριζε το ήθος και η εργατικότητά του. Άνθρωπος που μοιραζόταν τις γνώσεις του και ήταν πάντα δίπλα στις αγωνίες των συναδέλφων. 
Στη μνήμη του θα διατεθεί ένα ποσόν, στον Παγκρήτιο Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Η Ηλιαχτίδα».

 

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΕΕ/ΤΑΚ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ


Ηράκλειο, 29/10/2021

Η Διοίκηση του ΟΕΕ/ΤΑΚ και οι Σύλλογοι Οικονομολόγων και Λογιστών – Φοροτεχνικών Νομού Ηρακλείου απέστειλαν την παρακάτω κοινή επιστολή στους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, καθώς και στον Διοικητή της ΑΑΔΕ, αναφορικά με τα σοβαρά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην εύρυθμη λειτουργία της τοπικής κοινωνίας και των επιχειρήσεων από τη σεισμική δόνηση και την έντονη μετασεισμική δραστηριότητα στην περιοχή : 

 

Κύριοι Υπουργοί, κ. Διοικητά,

Η σεισμική δόνηση που έπληξε το νησί της Κρήτης στις 27 Σεπτεμβρίου 2021, καθώς και η έντονη μετασεισμική δραστηριότητα που συνεχίζεται, έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της τοπικής κοινωνίας και των επιχειρήσεων. Πρώτο μέλημα  είναι η διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας όλων των πληγέντων, όσο διαρκεί η μετασεισμική δραστηριότητα, καθώς και η καταγραφή των ζημιών και ο υπολογισμός των αποζημιώσεων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 9 - 12 από 137

Support & Maintenance by