ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Τμήματος Ανατολικής Κρήτης με τον Πρόεδρο της ΕΑΣΗ και των Παραγωγών.
 
Συνάντηση πραγματοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Τμήματος Ανατολικής Κρήτης , με τον πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου (ΕΑΣΗ) Σταύρο Γαβαλά, τον πρόεδρο Αμπελουργών και Ελαιοκαλλιεργητών Ηρακλείου Πρίαμο Ιερωνυμάκη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΑΣΗ Γιώργο Λαμπράκη.
 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία του ΔΣ του ΟΕΕ-ΤΑΚ στα γραφεία του Οικονομικού Επιμελητηρίου. Οι εκπρόσωποι των Συνεταιρισμών και των Αγροτών αφού ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο Σταύρο Καρτέρη και το ΔΣ του Οικονομικού Επιμελητηρίου για την πρόσκληση αναφέρθηκαν σε σειρά πρωτοβουλιών τους για την εδραίωση των κρητικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΖΗΤΑ ΤΟ ΟΕΕ/ΤΑΚ

Να παραταθούν οι προθεσμίες που αφορούν τις υποχρεώσεις των Λογιστών – Φοροτεχνικών ζητά με επιστολή στον Υπουργό Οικονομικών, τον Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων, στον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων και στο Διοικητή της ΑΑΔΕ η Διοίκηση του ΟΕΕ/ΤΑΚ καθώς έχουν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα από τις διάσπαρτες και ασαφείς - σε πολλές περιπτώσεις - οδηγίες, τις δυσλειτουργίες και την αδυναμία των ηλεκτρονικών συστημάτων και τις ασφυκτικές προθεσμίες. Η επιστολή αναφέρει τα παρακάτω:
 
Κύριοι, 
 
Εν μέσω της υγειονομικής κρίσης οι Λογιστές – Φοροτεχνικοί καλούνται υπό αντίξοες συνθήκες, πολλές φορές επικίνδυνες για την υγεία τους, να συμβάλουν στην υλοποίηση των μέτρων που εξαγγέλλονται για την στήριξη εργαζόμενων και επιχειρήσεων.
 
Στον καθημερινό τους αγώνα έχουν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα από τις διάσπαρτες και ασαφείς - σε πολλές περιπτώσεις - οδηγίες, τις δυσλειτουργίες και την αδυναμία των ηλεκτρονικών συστημάτων και τις ασφυκτικές προθεσμίες.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΕΕ/ΤΑΚ ΓΙΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ - ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ

Την αναγκαιότητα να αντιμετωπιστούν άμεσα τα ζητήματα της υποβολής δήλωσης αναστολής εργασίας, της  επιστρεπτέας προκαταβολής, της  παράτασης τρεχουσών υποχρεώσεων και γενικότερα της λειτουργίας των λογιστικών γραφείων επισήμανε με επιστολή της, η Διοίκηση του ΟΕΕ/ΤΑΚ, την οποία απευθύνει στον Υπουργό οικονομικών κ. Σταϊκούρα Χρήστο, στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Βρούτση Ιωάννη , στον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Γεωργιάδη Άδωνι, καθώς και στο Διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Πιτσιλή Γιώργο. Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει τα παρακάτω: 
 
Κύριοι, 
 
Όπως γνωρίζουμε η πανδημία του Κορωνοϊού, πέραν της τεράστιας υγειονομικής κρίσης έχει αλλάξει ριζικά την κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου. Οι οικονομικές επιπτώσεις είναι αλυσιδωτές και επηρεάζουν αρνητικά το σύνολο των επιχειρήσεων και των εργαζόμενων τους, ακόμα κι αυτών που συνεχίζουν υποθετικά να λειτουργούν κανονικά.
 
Μέσα σε αυτό το περιβάλλον οι Λογιστές – Φοροτεχνικοί, που αποτελούν τον συνδετικό κρίκο κράτους, επιχειρήσεων και εργαζομένων, καλούνται να εργαστούν κάτω από αντίξοες συνθήκες και αντιμετωπίζουν σοβαρά ζητήματα που χρίζουν άμεσης επίλυσης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 9 - 12 από 114

Support & Maintenance by