ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΜΕ ΤΟ ΟΕΕΤΑΚ PDF Εκτύπωση E-mail
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΜΕ ΤΟ ΟΕΕΤΑΚ

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας Τμήμα Ανατολικής Κρήτης διοργάνωσε και φέτος με επιτυχία συνάντηση γνωριμίας με τους πρωτοετείς φοιτητές των οικονομικών σχολών.

Στην αίθουσα του Πολύκεντρου Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου η Τοπική Διοίκηση του Τμήματος συνάντησε τους πρωτοετείς φοιτητές οικονομικών σχολών Νομών Ηρακλείου και Λασιθίου προκειμένου να τους συγχαρεί για την εισαγωγή τους στις οικονομικές σχολές.

photo1.jpg

Ομιλητές της συνάντησης αυτής ήταν ο Πρόεδρος του Τμήματος κ. Γεώργιος Αμπαρτζάκης, ο οποίος και συζήτησε με τους φοιτητές για τα θέματα του Επιμελητηρίου και τα προβλήματα του κλάδου, καθώς και  καταξιωμένα στελέχη της αγοράς του Ηρακλείου, οι κ.κ. : Ρασούλης Νικόλαος – Οικονομολόγος - Δ/ντής καταστήματος της Eurobank και Δαμιανάκης Εμμανουήλ – Οικονομολόγος – Επιχειρηματίας, οι οποίοι και ενημέρωσαν τους πρωτοετείς φοιτητές για θέματα που αφορούν την αγορά εργασίας.

 

photo2.jpg

Οι κ.κ. :  Ρασούλης Νικόλαος – Οικονομολόγος - Δ/ντής καταστήματος Eurobank, Αμπαρτζάκης Γεώργιος – Πρόεδρος Ο.Ε.Ε.ΤΑΚ και Δαμιανάκης Εμμανουήλ – Οικονομολόγος – Επιχειρηματίας.

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Support & Maintenance by