ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΜΕ ΤΟ ΟΕΕΤΑΚ PDF Εκτύπωση E-mail
Ηράκλειο: 13-04-2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΜΕ ΤΟ ΟΕΕΤΑΚ


Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας Τμήμα Ανατολικής Κρήτης διοργάνωσε και φέτος με επιτυχία συνάντηση γνωριμίας με τους πρωτοετείς φοιτητές των οικονομικών σχολών.

0Y5E9756.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην αίθουσα του Πολύκεντρου Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου η Τοπική Διοίκηση του Τμήματος συνάντησε τους πρωτοετείς φοιτητές οικονομικών σχολών Νομών Ηρακλείου και Λασιθίου προκειμένου να τους συγχαρεί για την εισαγωγή τους στις οικονομικές σχολές.

Ομιλητές της συνάντησης αυτής ήταν ο Πρόεδρος του Τμήματος κ. Γεώργιος Αμπαρτζάκης, ο οποίος και συζήτησε με τους φοιτητές για τα θέματα του Επιμελητηρίου και τα προβλήματα του κλάδου, καθώς και καταξιωμένα στελέχη της αγοράς του Ηρακλείου, οι κ.κ. : Μαστοράκης Νίκος, Οικονομολόγος – Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας και Τσικανδυλάκης Γιώργος – Οικονομολόγος – Επιχειρηματίας, οι οποίοι και ενημέρωσαν τους πρωτοετείς φοιτητές για θέματα που αφορούν την αγορά εργασίας.

0Y5-E9752.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι κ.κ. :  Τσικανδυλάκης Γιώργος – Οικονομολόγος – Επιχειρηματίας, Αμπαρτζάκης Γεώργιος – Πρόεδρος Ο.Ε.Ε / ΤΑΚ και Μαστοράκης Νίκος, Οικονομολόγος – Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας 

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Support & Maintenance by