ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΕΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παράταση της ηλεκτρονικής υποβολής του εντύπου (Ε11) που αφορά την καταχώρηση των αδειών των εργαζομένων στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ έως 30/04/2015 ζητούν τα Περιφερειακά Τμήματα Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

Την παράταση της ηλεκτρονικής υποβολής του εντύπου (Ε11) που αφορά την καταχώρηση των αδειών των εργαζομένων στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ έως 30/04/2015 ζήτησαν οι Διοικήσεις των Περιφερειακών Τμημάτων Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας με την κοινή επιστολή που απέστειλαν στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων καθώς και στο Γ. Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Η επιστολή αναφέρει τα παρακάτω:

Αξιότιμοι Κύριοι,

Με αγωνία παρακολουθούμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος των λογιστών – φοροτεχνικών λόγω των συνεχών αλλαγών και της επιβάρυνσης των εργασιών που διεκπεραιώνουν. Σε αυτό το πλαίσιο ζητάμε την παρέμβασή σας για την παράταση της ηλεκτρονικής υποβολής του εντύπου (Ε11) που αφορά την καταχώρηση των αδειών των εργαζομένων στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ κατ’ ελάχιστο έως 30/4/2015. 

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι διαπιστώνεται ανεπάρκεια, στην παρούσα φάση, ενημέρωσης των προγραμμάτων μισθοδοσίας πολλών εταιρειών, η παράταση θα βοηθήσει τα λογιστικά γραφεία να ανταποκριθούν με μεγαλύτερη επάρκεια στις υποχρεώσεις της 30/1/2015, τελευταία εργάσιμη μέρα του Ιανουαρίου όπου συγκεντρώνεται η ημερομηνία λήξης σημαντικών φορολογικών προθεσμιών, όπως αυτές των ΑΠΔ, του ΦΠΑ, της ενημέρωσης των βιβλίων Β΄ και Γ΄ κατηγορίας κ.α. 

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Support & Maintenance by