ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail
Ελεύθερο Βήμα Οικονομολόγων
Το Ελεύθερο Βήμα Οικονομολόγων αποτελεί μια νέα πρωτοβουλία του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Σκοπός του είναι, η ανάδειξη ζητημάτων που αφορούν στα θεωρητικά και εφαρμοσμένα οικονομικά, καθώς επίσης και επεξεργασμένων θεμάτων που σχετίζονται με την επιχειρηματική οικονομική και τις επιστήμες της διοίκησης.

Η λειτουργία του Ελεύθερου Βήματος Οικονομολόγων στοχεύει να φέρει πιο κοντά μέλη του ΟΕΕ, επιχειρήσεις, φορείς, αλλά και το σύνολο των ενεργών πολιτών που αναζητούν να διερευνούν τις γνώσεις τους σε θέματα αιχμής. Εισηγητές στις παρουσιάσεις του ΕΒΟ δύναται να είναι οικονομολόγοι, κοινωνικοί και πολιτικοί επιστήμονες, στελέχη του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, επιχειρηματίες, μέλη ακαδημαϊκών και ερευνητικών ιδρυμάτων, ανεξάρτητοι ερευνητές και γενικότερα επιστήμονες που έχουν παρουσία στους τομείς που αναφέρονται, τόσο σε θεωρητικό όσο και εφαρμοσμένο επίπεδο.

Με την λειτουργία του ΕΒΟ ευελπιστούμε να φέρουμε πιο κοντά την οικονομική και επιχειρηματική σκέψη στα μέλη μας και ευρύτερα, γεννώντας προϋποθέσεις για περαιτέρω ενασχόληση και δράση με τις νέες τάσεις της έρευνας και της αγοράς.

Οι παρουσιάσεις του ΕΒΟ θα λαμβάνουν χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΕΕ/ΤΑΚ. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα ενεργούς συμμετοχής, καθώς θα ακολουθεί ζωντανή συζήτηση με τους εισηγητές. Συνάδελφοι που επιθυμούν να παρουσιάσουν το έργο τους, όπως μια διδακτορική διατριβή, ένα άρθρο σε ακαδημαϊκό περιοδικό, μια επιτυχημένη επιχειρηματική ιδέα, μια πρότυπη μελέτη, μπορούν να αποστείλουν την πρόταση τους στο Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε (επισυνάπτεται σχετικό έντυπο πρότασης).

ΛΗΨΗ ΕΝΤΥΠΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗΣ

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Support & Maintenance by