ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ – ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΝΤΥΠΩΝ Ε1, Ε2 & Ε3 PDF Εκτύπωση E-mail
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δύο ιδιαίτερα επίκαιρα φορολογικά σεμινάρια διοργάνωσε σε Ηράκλειο και Λασίθι, το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας Τμήμα Ανατολικής Κρήτης, με αφορμή την έναρξη της διαδικασίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, τα οποία παρακολούθησαν πλήθος μελών του Περιφερειακού Τμήματος και Λογιστών – Φοροτεχνικών. 
Στα πλαίσια του σεμιναρίου ο Πρόεδρος του Π.Τ. κ. Καρτέρης έκανε ειδική αναφορά στην καθυστερημένη έναρξη λειτουργίας της εφαρμογής για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων και στο αίτημα του Οικονομικού Επιμελητήριου της Ελλάδας, όπως αυτό περιγράφεται στις δύο επιστολές του προς τον Πρωθυπουργό και το Οικονομικό Επιτελείο, για άμεση μετάθεση της καταληκτικής προθεσμίας, ώστε να τηρηθεί ο νόμος, που προβλέπει διάστημα πέντε μηνών για τη διαδικασία υποβολής.
Στο σεμινάριο παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν οι σημαντικότερες αλλαγές που αφορούν τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων και οι τροποποιήσεις των εντύπων Ε1, Ε2 και Ε3. Ειδική αναφορά έγινε σε πρόσφατες Πολυγραφημένες (ΠΟΛ.1102/11.5.2015, ΠΟΛ.1097/28.4.2015, ΠΟΛ.1088/17.4.2015). Εισηγητής των σεμιναρίων ήταν ο κ. Γιαννόπουλος Χρήστος, τέως Γενικός Διευθυντής Φορολογικών Ελέγχων Υπουργείου Οικονομικών και επίτιμος Πρόεδρος Ινστιτούτου Οικονομικών & Φορολογικών Μελετών.

Φορολογία Ε1

Φορολογία Ε2

Φορολογία Ε3

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Support & Maintenance by