ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail
ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ

Το «Ελεύθερο Βήμα Οικονομολόγων» αποτελεί μια νέα πρωτοβουλία του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Σκοπός του είναι η ανάδειξη ζητημάτων που αφορούν στα θεωρητικά και εφαρμοσμένα οικονομικά, καθώς επίσης και θεμάτων που σχετίζονται με την επιχειρηματική οικονομική και τις επιστήμες της διοίκησης.

Οι επίκαιρες παρουσιάσεις, το διαδραστικό εργαστήριο και οι ζωντανές συζητήσεις φιλοδοξούν να φέρουν πιο κοντά μέλη του ΟΕΕ, επιχειρήσεις, φορείς, αλλά και το σύνολο των ενεργών πολιτών που αναζητούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους σε θέματα αιχμής.

Το Ελεύθερο Βήμα Οικονομολόγων μέσω της διαδραστικότητας και ταυτόχρονα της ελεύθερης επικοινωνίας ευαισθητοποιεί τα μέλη μας, με την οικονομική και επιχειρηματική σκέψη, δίνει το ερέθισμα για περαιτέρω ενασχόληση και δράση με τις νέες τάσεις της έρευνας και της αγοράς.

Βήμα για όλους τους Οικονομολόγους

Το «Ελεύθερο Βήμα Οικονομολόγων» θα πραγματοποιείται την πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Κρήτης, με δύο παρουσιάσεις κάθε φορά!

Οι πρώτες δύο παρουσιάσεις θα γίνουν την Τετάρτη 4/11 και ώρα έναρξης 19:00 από τον κ. Τσικνάκη Μιχάλη με θέμα: Digital Business και τον κ. Φιλιππάκη Νίκο με θέμα: Διεθνείς Κεφαλαιακές Ροές & Χρηματοοικονομική Κρίση.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και κρατήστε τις ημερομηνίες με τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

Support & Maintenance by