ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΡΗΤΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Ηράκλειο 11/09/2008

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΕΕ/ΤΑΚ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

Κύριε Υπουργέ,

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ανατολικής Κρήτης ως θεσμοθετημένος οικονομικός σύμβουλος της πολιτείας έχει επισημάνει στο παρελθόν την έλλειψη Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων με σύγχρονο και καινοτόμο αντικείμενο σπουδών που θα στηρίξει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Κρήτης και της Ελλάδας γενικότερα.

Η ίδρυση της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων Κρήτης -Business School of Crete (BSC) συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγίου Νικολάου της 26ης Αυγούστου 2008 μετά από την δημοσίευση της μελέτης σκοπιμότητας και αποφασίστηκε ομόφωνα η σύμφωνη γνώμη μας στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο Δήμος Αγίου Νικολάου δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι θα στηρίξουμε σθεναρά την δημιουργία της με τους υπόλοιπους φορείς της Κρήτης και είμαστε πρόθυμοι να συμβάλλουμε συμμετέχοντας σε κάθε πρωτοβουλία.

Η φυσική θέση μιας Οικονομικής Σχολής αυτού του αντικειμένου είναι να ενταχθεί στο Πανεπιστήμιο Κρήτης ή να λειτουργήσει αυτόνομα και θεωρείται απαραίτητη η σύνδεσή της με την παραγωγική διαδικασία μέσω πρακτικής άσκησης σε επιχειρήσεις της Κρήτης.

Θα θέλαμε επίσης να επισημάνουμε ότι η ίδρυση της Σχολής στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου θα συμβάλει και θα υπηρετεί την ισόρροπη ανάπτυξη της Κρήτης .

Σας καλούμε λοιπόν, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης, να προχωρήσετε στις απαραίτητες ενέργειες για την ίδρυση της Σχολής.

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Support & Maintenance by