ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΕΕ/ΤΑΚ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Α.Τ.Α.Χ.ΤΟ.Ι PDF Εκτύπωση E-mail

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΕΕ/ΤΑΚ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Α.Τ.Α.Χ.ΤΟ.Ι

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης πραγματοποιεί διαχρονικά σειρά επιτυχημένων εθελοντικών δράσεων, όπως συλλογή φαρμάκων και τροφίμων, αιμοδοσίες, οικονομική βοήθεια σε σωματεία, αναξιοπαθούντες κ.α.

Στο πλαίσιο ενίσχυσης των δράσεων αποφασίστηκε η συνεργασία με την εθελοντική ομάδα Α.Τ.Α.Χ.ΤΟ.Ι. (Άνθρωποι της Αλληλεγγύης Χωρίς Τείχη και Οικονομική Ιδιοτέλεια) με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την ανακαίνιση παιδικών δωματίων.

Οι Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. είναι μια εθελοντική – μή κυβερνητική οργάνωση, μή κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με έδρα το Ηράκλειο, που έχει να επιδείξει αξιόλογο εθελοντικό έργο:

  • Παροχή κάλυψης βασικών αναγκών σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες (τρόφιμα, σόμπες θέρμανσης, είδη υγιεινής, σχολικά είδη κ.α.)
  • Περιβαλλοντικές δράσεις (καθαρισμός πάρκων - παραλιών)
  • Ανακαινίσεις παιδικών δωμάτιων.

Οι ανακαινίσεις παιδικών δωματίων, οικογενειών που ζουν σε πολύ άσχημες συνθήκες διαβίωσης έχει στόχο να χαρίσει ελπίδα και χαμόγελα στα παιδιά και να μετατρέψει τα δωμάτια τους σε «κυψέλες» αγάπης και ζεστασιάς.

 

Μέχρι σήμερα οι Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. έχουν ανακαινίσει δύο παιδικά δωμάτια και σύντομα ολοκληρώνεται το τρίτο. Δεκάδες επιχειρήσεις και πολίτες, καθώς και ομογενείς από το εξωτερικό και φιλέλληνες στηρίζουν το συγκεκριμένο έργο. Τα δωμάτια επιλέγονται με τη βοήθεια κοινωνικών λειτουργών που πραγματοποιούν αυτοψία στα σπίτια των οικογενειών που εντάσσονται στο πρόγραμμα. Για αυτονόητους λόγους δεν αναφέρεται το όνομα της οικογένειας και η περιοχή που βρίσκεται η κατοικία, η οποία είναι ιδιόκτητη. Η ανακαίνιση πραγματοποιείται «αθόρυβα» και στο τέλος παρουσιάζεται το αποτέλεσμα. Ενδεικτικά παραθέτουμε συνδέσμους που παρουσιάζουν τη δράση:

 

https://www.cretalive.gr/crete/prosferoyn-chara-se-mikra-paidia-anakainizontas-ta-domatia-toys 

 

https://www.neakriti.gr/article/eidiseis/1475270/i-pio-ataxti-eisboli-sto-dwmatio-2-mikrwn-aggelwn-pics-/  

 

Στόχος του ΟΕΕ/ΤΑΚ είναι εντός του 2019 να συγκεντρωθούν χρήματα για την ανακαίνιση δύο παιδικών δωματίων. Αρκεί ένα (1) Ευρώ από κάθε ένα από εμάς για να επιτευχθεί ο στόχος.

Μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθειά με τους ακόλουθους τρόπους:

1.  Μέσω δωρεάς σε τραπεζικό λογαριασμό της Οργάνωσης Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι.:

ΤΡΑΠΕΖΑ: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αριθμός Λογαριασμού: 625/002186-56 

IBAN: GR5701106250000062500218656

BIC: ETHNGRAA

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΙΧΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ: ΟΝΟΜΑ ΕΠΩΝΥΜΟ / ΟΕΕΤΑΚ

2. Μέσω δωρεάς σε ειδικό κουμπαρά που βρίσκεται στα Γραφεία του ΟΕΕ/ΤΑΚ, Εθνικής Αντιστάσεως 105, Ηράκλειο.

 

Χάρη στη δική σας συμβολή θα τα καταφέρουμε.

Μπορούμε να δώσουμε ελπίδα στα παιδιά. Τα παιδιά είναι το μέλλον μας.

 

ataxtoii.jpg

 

 

 


 

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Support & Maintenance by