ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΕΕ/ΤΑΚ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΕΕ/ΤΑΚ
ΜΕ ΤΟΥΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Με πρωτοβουλία του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας τμήματος Ανατολικής Κρήτης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους συλλόγους λογιστών Ανατολικής Κρήτης με σκοπό τον συντονισμό κοινών δράσεων για την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων του κλάδου των λογιστών φοροτεχνικών.
Αποφασίστηκε να προωθηθούν άμεσα στα αρμόδια υπουργεία τα καίρια αιτήματα που απασχολούν τον κλάδο και να ζητηθεί η συμβολή των τοπικών βουλευτών στην προώθηση τους. 
Κοινή διαπίστωση όλων είναι ότι απαιτείται ο επαναπροσδιορισμός του ρόλου του λογιστή φοροτεχνικού σε επαγγελματικό και ανθρώπινο επίπεδο.

Στη συνάντηση παρέστησαν το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΕΕ/ΤΑΚ , ο Πρόεδρος της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ηρακλείου κ. Χριστοφοράκης Δημήτρης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Οικονομολόγων Ελευθέρων Επαγγελματιών νομού Ηρακλείου κ. Φανουράκης Αντώνης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λογιστών Μεσσαράς κ. Κουγιουμουτζής Ζαχαρίας και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του Συλλόγου Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Λασιθίου κ.κ. Μαρκάκης Μανώλης και Κασωτάκης Γιώργος.
synathsh_logistwn.jpg

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Support & Maintenance by