ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΕΕ/ΤΑΚ - ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ-ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΕΕ/ΤΑΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ & ΛΟΓΙΣΤΩΝ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝΣυνάντηση πραγματοποίησε η Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Τμήματος Ανατολικής Κρήτης και οι Σύλλογοι οικονομολόγων και Λογιστών – Φοροτεχνικών Ανατολικής Κρήτης προκειμένου να ενημερώσουν τους Βουλευτές για τα προβλήματα του κλάδου των Λογιστών – Φοροτεχνικών.
Στη συνάντηση παρέστησαν ο τέως Υπουργός Οικονομικών και Τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ  κ. Τσακαλώτος Ε. και οι βουλευτές Ανατολικής Κρήτης κ.κ. Βαρδάκης Σ., Λογιάδης Γ., Μαμουλάκης Χ., Συντιχάκης Μ. καθώς και ο εκπρόσωπος του κ. Ηγουμενίδη Ν.,  κ. Κυριακάκης Μιχάλης.

Ο Πρόεδρος του ΟΕΕΤΑΚ κ. Καρτέρης έθεσε τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο των Λογιστών – Φοροτεχνικών, οι οποίοι από την αρχή της υγειονομικής κρίσης κλήθηκαν να αναλάβουν το βάρος όλων των δηλωτικών υποχρεώσεων, αντιμετωπίζοντας σωρεία προβλημάτων και εμποδίων και από την ίδια την πολιτεία.


Εκπροσωπώντας 3.500 Λογιστές – Φοροτεχνικούς στην Ανατολική Κρήτη το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ηρακλείου, ο Σύλλογος Οικονομολόγων Ελευθέρων Επαγγελματιών Ηρακλείου, ο Σύλλογος Λογιστών Μεσσαράς και ο Σύλλογος Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Λασιθίου εξέφρασαν από κοινού την αγανάκτηση ενός ολόκληρου κλάδου και μετέφεραν τα αιτήματά του.

Παράλληλα ζήτησαν την έναρξη ενός ειλικρινούς - ανοικτού διαλόγου μεταξύ Οικονομικού Επιμελητηρίου, Συλλόγων Λογιστών και Πολιτείας με στόχο τον επαναπροσδιορισμό του ρόλου του Λογιστή – Φοροτεχνικού.

Με την σειρά τους, ο Τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσακαλώτος καθώς και οι Βουλευτές που παραβρέθηκαν, κατανόησαν το δίκαιο των αιτημάτων και δεσμεύτηκαν για την υποστήριξη τους.
synent._typou_2.jpg
synenteyxi_typoy_lf_bouloeytes.jpg
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Support & Maintenance by