ΨΗΦΙΣΜΑ PDF Εκτύπωση E-mail

Ηράκλειο   03/07/2023                                                                                                                                        
                                                                                                           Αρ. Πρωτ. : 106

ΨΗΦΙΣΜΑ

Η Τοπική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Κρήτης, μόλις πληροφορήθηκε τον απροσδόκητο θάνατο του,  

ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ ΑΝΤΩΝΗ του ΚΩΝ/ΝΟΥ

συνήλθε έκτακτα σήμερα Σάββατο 01 Ιουλίου 2023, σε κλίμα οδύνης εκφράζοντας τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια του αγαπητού συναδέλφου μας.

Ο Αντώνης Φανουράκης διακρίθηκε επαγγελματικά ως λογιστής – φοροτεχνικός, είχε μια ουσιαστική συμμετοχή στα δρώμενα του Επιστημονικού μας φορέα έχοντας διατελέσει εκλεγμένο μέλος της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων και είχε πάντα ως γνώμονα στη ζωή του την κοινωνική προσφορά, που την εξέφραζε τόσο μέσω του Συλλόγου Οικονομολόγων Ελευθέρων Επαγγελματιών Ηρακλείου όπου είχε διατελέσει Πρόεδρος, αλλά και μέσα από τη συμμετοχή του σε Πολιτιστικούς Συλλόγους και φορείς του τόπου μας.
Η Τοπική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Κρήτης στην έκτακτη συνεδρίαση της, αποφάσισε τα εξής:

1.   Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια των μελών της στην οικογένεια του.
2.   Να παραστούν τα μέλη της Τοπικής Διοίκησης στην εξόδιο ακολουθία.
3.   Να διατεθεί ποσό αντί στεφάνου στη μνήμη του.
4.   Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.


Για την Tοπική Διοίκηση


Ο Πρόεδρος                                   Ο Γεν. ΓραμματέαςΜύρων Οικονομάκης                              Σαρρής Γεώργιος


 
< Προηγ.   Επόμ. >

Support & Maintenance by