ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ : «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ» PDF Εκτύπωση E-mail
Ηράκλειο  /10/2023
Προς
MME

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ :
«ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ» ΑΠΟ ΤΟ ΟΕΕ/ΤΑΚ


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο συνολικής διάρκειας 10 ωρών που αφορούσε την Αξιολόγηση των Επενδυτικών Σχεδίων, με εισηγητή τον κ. Γαρουφάλη Κωνσταντίνο - Σύμβουλο Επιχειρήσεων & Σύμβουλο Επένδυσης.

Το σεμινάριο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των μελών του και των Λογιστών – Φοροτεχνικών απευθυνόταν κυρίως σε στελέχη του ιδιωτικού και του ευρύτερου δημόσιου τομέα κυρίως οικονομικής κατευθύνσεως αλλά και σε στελέχη με επιχειρηματική εμπειρία σε άλλους τομείς.
Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η παροχή ολοκληρωμένων και εξειδικευμένων γνώσεων στην Αξιολόγηση των Επενδύσεων, ώστε οι συμμετέχοντες να κατανοήσουν τη λειτουργία των χρηματοοικονομικών και τεχνικών διαδικασιών που είναι απαραίτητες για τη διαμόρφωση της μακροπρόθεσμης επενδυτικής στρατηγικής των επιχειρήσεων σε ένα πλήρως ανταγωνιστικό και υψηλού κινδύνου περιβάλλον.
Οι θεωρητικές γνώσεις σε συνδυασμό με τις πρακτικές εφαρμογές που αναπτύχθηκαν, στόχο είχαν να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν τις αναγκαίες δεξιότητες και να εφαρμόσουν σύγχρονες τεχνικές στη διαδικασία λήψεως των επενδυτικών αποφάσεων.

6d9a6489.jpg

6d9a6461.jpg

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Support & Maintenance by