ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟEE/TAK ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Την Παρασκευή 09/02/2024 αντιπροσωπεία της Τοπικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας - Τμήματος Ανατολικής Κρήτης, με τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και τον Οικονομικό Επόπτη, παρευρέθηκε στην τελετή Καθομολόγησης και Απονομής Πτυχίων αποφοίτων του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού, της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

 
Ο Πρόεδρος του ΟΕΕ/ΤΑΚ κ. Ευάγγελος Γκλάκας στην ομιλία του προς τους αποφοίτους του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού, τους προέτρεψε να εγγραφούν από την επομένη ως μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου και να συμμετέχουν ενεργά στις δραστηριότητες και δράσεις του Φορέα μας. Παράλληλα μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό του Οικονομικού Επιμελητηρίου με τον Ρόλο του ΟΕΕ ως θεσμοθετημένου Συμβούλου της Πολιτείας σε θέματα Οικονομίας και Ανάπτυξης, την παρουσίαση όλων των Οικονομολογικών Ειδικοτήτων και των ψηφιακών υπηρεσιών του ΟΕΕ.

Ευχαριστούμε την Πρόεδρο του τμήματος κυρία Ειρήνη Δήμου και τον Αναπληρωτή Πρόεδρο κύριο Γιώργο Ξανθό για τη θερμή υποδοχή και τη δυνατότητα που μας έδωσαν να μιλήσουμε με τους αποφοίτους του Τμήματος και εν δυνάμει νέους συναδέλφους Οικονομολόγους.

Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία σε όλες και όλους τους αποφοίτους και δηλώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα τους αρωγοί στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα.
 
img-7f35bdbc959051c2987351604a054c5b-v.jpg
screenshot_20240212-132753_gallery.jpg
img-00e432d9c980e5b991aa2f91f9311ec8-v.jpg
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Support & Maintenance by